Om Mæglerringen

Om mæglerringen

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

I mæglerringen er vi din personlige ejendomsmægler og rådgiver. Vores vision er at gå et ekstra skridt for at opfylde dine behov og give dig en god oplevelse. Når du indgår en aftale med os, kan du regne med at få en ærlig, nærværende og personlig rådgivning. Du kan være sikker på, at vi tager os tid til netop dig og din bolig. 

En bolighandel er en omfattende tillidssag mellem køber, sælger og mægler. Vi i mæglerringen mener, at en god service og et ihærdigt engagement er afgørende for et godt samarbejde. Den personlige relation mellem os har stor betydning for resultatet. Derfor kan du være sikker på altid at have samme kontaktperson hos mæglerringen. 

I mæglerringen er vi uafhængige mæglere. Vi er derfor fri af samarbejder med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber - vi kan og vil samarbejde med alle. Det betyder, at vi yder uvildig og personlig tilpasset rådgivning til dig. 

Mæglerringen er en sammenslutning af selvstændige, lokale ejendomsmæglere. Vi har afdelinger i Aalborg, Aalestrup, Hadsund, Arden, Øster Hurup og Odense. Vi har mere end 25 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Derfor er vi godt klædt på til at sælge din bolig.

    

Bliv franchisetager hos mæglerringen

Vi søger i øjeblikket dygtige franchisetagere, som vil være med til at drive en sund forretning. Er det dig, vi står og mangler til Danmarks mest ambitiøse mæglerkæde? Så kontakt os med det samme og hør nærmere om dine muligheder i mæglerringen. 

Tag fat i Carl Nielsen på 98 13 26 66

Kontakt mæglerringen, hvis du ønsker personlig, nærværende og ærlig rådgivning. Vi går det ekstra skridt for dig og din bolig. Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores erfarne og lokalkendte ejendomsmæglere.

Book salgstjek

Mæglerringen er ansvars- og garantiforsikret gennem et anerkendt forsikringsselskab.
Ifølge forbrugerklagenævnet skal vi oplyse om, at du som forbruger kan klage over en ejendomsmægler, hvilket skal ske gennem Klagenævnet for Ejendomsformidling.