Om Mæglerringen

Vi er din lokale ejendomsmægler

Med mere end 25 års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen er vi godt klædt på til at rådgive dig, hvad enten du ønsker at købe eller sælge din bolig. Vi har et solidt og bredt lokalkendskab - vi kender markedet og ved, hvad der rører sig lige nu. Vi har fokus på vores kundernes frihed til selv at vælge!
Derfor har vi valgt at være fri af eksklusive samarbejdsaftaler med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Dette medvirker til, at vi kan tilbyde en tilpasset og uvildig rådgivning i hver enkelt handel - for vi kan og vil samarbejde med alle! Vi fører dig trygt og effektivt hele vejen igennem din ejendomshandel.
Mæglerringen er ansvars- og garantiforsikret gennem et anerkendt forsikringsselskab.
Ifølge forbrugerklagenævnet skal vi oplyse om, at du som forbruger kan klage over en ejendomsmægler, hvilket skal ske gennem Klagenævnet for Ejendomsformidling.

Overvejer du at sælge din bolig? Så er du velkommen til at kontakte din uafhængige ejendomsmægler Mæglerringen og få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores erfarne og lokalkendte ejendomsmæglere.

Tryk her

Vi vil være Danmarks bedste

Vi indrømmer gerne, at de større mæglerkæder er os overlegne, når det gælder budgetter til markedsføring af dem selv. Derfor må vi lade vores tilfredse kunder være vores markedsføring. Det går heldigvis ganske fint. Vi ligger nemlig i toppen på både Boligsiden og Trustpilot blandt alle ejendomsmæglere i Danmark.
Ejendomshandel, ejendomshandel - og kun ejendomshandel!Vi er en uafhængig mæglerkæde, der har drevet ejendomshandel siden 1987 - og kun ejendomshandel. Det betyder, at vi ikke har samarbejdsaftaler med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Dette er medvirkende til, at vi hos Mæglerringen frit kan skræddersy løsninger til dem, som vil købe din ejendom. Ærligt, åbent og uden dikkedarer.

Hos Mæglerringen er troværdighed vores varemærke.Med et godt lokalkendskab og mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen er vi klædt på til at rådgive dig bedst muligt, hvad enten du ønsker at købe eller sælge. Vi er uafhængige og har stor fokus på friheden til selv at vælge! Derfor kan vi tilbyde dig/Jer veltilpassede løsninger og uvildig rådgivning i hver enkelt handel!

Bliv franchisetagere hos Mæglerringen
Vi søger dygtige franchisetagere, som vil være med til at drive en sund forretning. Er det dig vi står og mangler i Danmarks mest ambitiøse mæglerkæde, så tøv ikke med at kontakte ejendomsmægler Carl Nielsen på tlf. 98 13 26 66 og hør nærmere om dine muligheder i Mæglerringen.