MÆGLERRINGEN ARDEN

Vestergade 13, 9510 Arden
hadsund@tom-pedersen.dk
+45 98581113

CVR: 26250668

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 16.00
Weekend/helligdage: Efter aftale

Mød vores team i Arden afdelingen:

Mæglerringen Arden

Tom Pedersen
Tom Pedersen
Indehaver, Ejendomsmægler
Steen Laursen
Steen Laursen
Ekstern sælger

Aalestrup

Vestergade 11
9620 Aalestrup
Telefon: 72119620

Kontakt Mæglerringen Arden

Vi er din lokale, frie og uafhængige ejendomsmægler

Leder du efter huse til salg i Arden? Så er du kommet det helt rigtige sted.
Med et godt kendskab til lokalområdet i Arden og mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen er vi klædt på til at rådgive dig bedst muligt.

Kontakt os med det samme
Brug vores kontaktformular eller skriv direkte til én af vores medarbejdere. Vi ser frem til at høre fra dig og besvarer hurtigst muligt alle henvendelser.

Ingen skjulte aftaler
Vi er selvstændige ejendomsmæglere, som i samarbejde med mæglerringen, kan hjælpe dig ved køb og salg af hus eller sommerhus. Som uafhængig ejendomsmægler har vi friheden til selv at vælge.

Hvad betyder det så for dig?
Som en del af mæglerringen har vi valgt at være frie af eksklusive aftaler med kreditforeninger, banker og forsikringsselskaber. Det betyder for dig, at vi i hver eneste sag kan tilbyde vores helt ærlige og uvildige rådgivning.

Din ejendomsmægler i Arden
Som din lokale ejendomsmægler i Arden kan du finde et godt udvalg af huse og sommerhus til salg. I vores kartotek(link) finder du noget for enhver smag, stil og størrelse.
Vi arbejder lokalt og med kontorer i Arden, Hadsund og Øster Hurup kan du forvente et godt og bredt lokalkendskab.

Er du interesseret i huse til salg i Arden? Følg os på de sociale medier! Her

Oplev Arden - den hyggelige stationsby i Himmerland
Lige midt imellem Aalborg og Randers finder du den lille, hyggelige by, Arden. Byen har cirka 2500 indbyggere og alt, hvad du skal bruge i det daglige liv med en folkeskole, supermarkeder, andre butikker, idrætshaller og en svømmehal.

Med et hus eller sommerhus i Arden kommer du tæt på områdets friske naturliv. Her er der stier og små ruter til både vandring, cykling og ridning. Du kan også være heldig at opleve flokke af krondyr og generelt et spændende dyreliv.

Udover den korte afstand til Aalborg og Randers er de mindre byer som Støvring, Hobro og Hadsund også lige i nærheden. Der er derfor nemt og hurtigt at komme rundt i området til de andre dejlige byer.

Nyd naturen i Rold Skov
Én af de skønneste naturområder i Arden finder du i Rold Skov, som ligger lige nord for Arden. Rold Skov er det næststørste skovkompleks i Danmark og strækker sig over 8000 hektarer - så der er rig mulighed for at nyde den danske natur helt uforstyrret.

På de varme og solrige sommerdage kan I nyde vandet ved Madum Sø. Det er en badesø, som kan besøges af hele familien, og den ligger kun et par kilometer uden for Arden.

Kom tæt på litteraturen til Arden Digtfestival
Hvert år er Arden hjemsted for Arden Digtfestival, som er blevet afholdt siden 2002. Her kan man møde mange spændende forfattere og blandt de optrædende kan eksempelvis nævnes Jens Blendstrup.

Farver og gode historier på Cirkusmuseet
I Arden kan du opleve Cirkusmuseet og komme helt tæt på cirkusverdenen gennem 200 år. Det er faktisk den eneste cirkusbygning i træ, som er bevaret i Danmark. På Cirkusmuseet kan du opleve, hvordan det var at leve i et cirkus med udstillinger og selv prøve at blive sminket som en klovn.

Har du spørgsmål?

Boliger til salg i Arden og omegn