MÆGLERRINGEN ODENSE

Skibhusvej 78, 5000 Odense C
info@66132613.dk
+45 66132613

CVR: 37421170

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 15.00
Weekend/helligdage: Efter aftale

Telefontid: 9.00 - 21.00 hver dag

Parkering ved døren

Mød vores team i Odense afdelingen:

Odense

Karen Friis
Ejendomsmægler
Marie Egeskov
Sagssekretær

Aalestrup

Vestergade 11
9620 Aalestrup
Telefon: 72119620

Kontakt os - vi er din lokale ejendomsmægler i Odense

At handle bolig er et livsvigtigt valg, og det gælder både ved køb og salg. Det ved vi hos mæglerringen Odense. Derfor er vores udgangspunkt altid, at du som kunde oplever tryghed, tid og professionel rådgivning i alle handlens facetter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din boligsituation. Med fokus på dine ønsker og behov står vi som din lokale ejendomsmægler klar med professionel rådgivning - så kig ind på vores kontor eller kontakt os her. Brug kontaktformularen eller find flere kontaktinformationer under Medarbejdere.

Om mæglerringen Odense
Ejer Karen Friis har i mere end 25 år arbejdet som ejendomsmægler og valuar, og hun har derfor opnået en meget stor erfaring med salg af alle typer ejendomme i Odense og på resten af Fyn.

Vi er ejendomsmæglere med et godt lokalkendskab til Odense, og vi ved, hvad der rører sig på boligmarkedet. Du kan derfor finde et udvalg af forskellige boliger under mæglerringen Odense. Kombineret med et professionelt og effektivt salgsarbejde betyder, at vi kan sælge eller udleje din ejendom.

Gratis og uforpligtende salgsvurdering
Hos mæglerringen Odense tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom. For os er seriøse og ikke mindst realistiske salgsvurderinger en selvfølge. Så tag kontakt til os og få en snak om dine ønsker og muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre eller finde det helt rigtig hjem.

Bo i Odense - Danmarks grønneste storby
Odense er den perfekte by for dig, der gerne vil have lidt af det hele - kultur, byliv, udvikling og ikke mindst masser af natur.
Byen med naturoplevelser lige om hjørnet
I Odense er der aldrig langt hen til det nærmeste grønne åndehul. Byen er kåret som den grønneste storby i Danmark - og det er ikke uden grund. Her finder du skønne naturoplevelser lige om hjørnet, også selv i den pulserende bymidte. Vi kan blandt andet nævne åen, der snor sig gennem byen, Munkemose, Kulturbotanisk Have og de hyggelige byhaver rundt omkring. Er du klar på mere eventyr, så ligger det Sydfynske Øhav kun 30 minutter væk.

Arbejde og uddannelse i udvikling
Odense er en spændende by at bosætte sig i med henblik på jobs og uddannelse. Særligt inden for IT-branchen er der en rivende udvikling. Byen byder også på mange forskellige uddannelser - lige fra studier i robotteknologi på Syddansk Universitet til kunstneriske linjer på Den Danske Scenekunstskole.

Voksende kulturliv i Odense
En god grund til at vælge Odense er det voksende kulturliv og gastronomiske madscene. Der er masser af spændende og interessante arrangementer i løbet af året, som for eksempel festivalerne Tinderbox og Karrusel. Der er på det seneste også poppet nye spisesteder op, som rangerer lige fra farverige Street Food-oplevelser til unikke serveringer på byens restauranter.

Har du spørgsmål?

Boliger til salg i Odense og omegn