Mæglerringen Sofie Staun

Vestergade 11, 9620 Aalestrup

sofie@maeglerringen.dk

+ 45 7211 9620

CVR: 42147427

Åbningstider

Mandag – torsdag: 09.00-16.00

Fredag: 09.00-15.30

Weekend/helligdage: Efter aftale

Mød vores team i Aalestrup afdelingen:

Aalestrup

Sofie Staun
Sofie Staun
Ejendomsmægler og indehaver

Aalestrup

Vestergade 11
9620 Aalestrup
Telefon: 72119620

Lokal kontakt til din ejendomsmægler i Aalestrup og omegn

Din lokale ejendomsmægler i Aalestrup og omegn!

Skal du købe eller sælge i Aalestrup og omegn - så er vi din lokale ejendomsmægler. Vi har i Mæglerringen Sofie Staun et stort kendskab til området og mange års erfaring inden for branchen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, for vi vil gerne hjælpe dig med at sælge eller købe. Kom nemt i kontakt med os her på siden - brug kontaktformularen til højre eller find direkte kontaktinformationer på vores medarbejdere. Vi glæder os til at hjælpe din handel godt i hus.

Din uafhængige ejendomsmægler
Her får du frihed til at vælge. Det betyder helt konkret:

  • Vi har ingen aftaler med banker, forsikringsselskaber eller kreditforeninger
  • Vi kan og vil samarbejde med alle
  • Vigtigt og ikke mindst: Vi tilbyder ærlig og uvildig rådgivning i hver enkelt handel

En tryg handel hos Mæglerringen
Som din ejendomsmægler i Aalestrup og omegn fører vi dig trygt hele vejen igennem din ejendomshandel. Vi er godt klædt på til at rådgive dig, hvad enten du skal købe eller sælge. Vi lægger vægt på at være detaljeorienteret, så du kan være sikker på, at vi har styr på alle aspekterne i bolighandlen. Derudover er vi ansvars- og garantiforsikret gennem et anerkendt forsikringsselskab.

Er du på de sociale medier? Følg os her og se vores nyheder først:

https://www.facebook.com/maeglerringensofiestaun

Gode grunde til at bo i Aalestrup og omegn
Hos Mæglerringen Sofie Staun finder vi skønne boliger til mange ønsker og behov. For der er rigtig gode grunde til at vælge Vesthimmerland som ramme for dit liv.

Plads til dine drømme
Vesthimmerlands er en kommune med et prisniveau, der gør mange vælger at bosætte sig her, da boligerne generelt er billigere og det betyder, at du kan få råd til de ønsker, du har til dit næste hjem. Her finder du både store villaer med plads til hele familien, mindre villaer, mindre rækkehuse og lejligheder.

Nyd livet i den nordjyske by
I Aalestrup har du alt, hvad du har brug for i en mindre by. Byen byder på gode skoler, stor daginstitution, godt lokalsamfund, indkøbsmuligheder og spisesteder. I Aalestrup er der et stort Idrætscenter med mulighed for alle former for idrætsfaciliteter, friluftsbad og vandrehjem.

Masser af aktiviteter i Aalestrup
I Aalestrup og omegn finder du en flot natur med gode grønne områder. Her finder du Rosenparken, som er et kendetegn for byen med en flot park og en stor bevægelsespark til de mindre. Her er der også mulighed for at holde fest i den fine pavillon. Fra Rosenparken er der også mulighed for gå/vandreruter omkring og i Aalestrup. I Aalestrup finder du også Danmarks cykelmuseum, som har cykler tilbage helt til 1865.

Byerne omkring Aalestrup
Lidt udenfor Aalestrup finder du Landsbyen Fjelsø, som har sit store kendetegn ved søen, der er placeret midt i byen. Fjelsø har også en Friskole, som bakkes godt op af hele byen. Testrup er en hyggelig lille landsby udenfor Aalestrup, hvor den gamle skole karikerer byen, her er der etableret en fin legeplads, shelters og skolen, hvor der er mulighed for at holde fest og her holdes og årlige arrangementer med byen.

Har du spørgsmål?

Boliger til salg i Aalestrup