MÆGLERRINGEN HADSUND

Butikstorvet 4, 9560 Hadsund
hadsund@tom-pedersen.dk
+45 70256600

CVR: 26250668

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 16.00
Weekend/helligdage: Efter aftale

Mød vores team i Hadsund afdelingen:

Hadsund

Tom Pedersen
Tom Pedersen
Indehaver, Ejendomsmægler
Henrik Bundgaard
Henrik Bundgaard
Ekstern sælger
Christina Kirkegaard Christiansen
Christina Kirkegaard Christiansen
Intern sælger
Steen Laursen
Steen Laursen
Ekstern sælger

Aalestrup

Vestergade 11
9620 Aalestrup
Telefon: 72119620

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Hadsund

Leder du efter dit næste hjem i Hadsund? Vi hjælper dig gerne med at finde hjem.
Kontakt os som din lokale ejendomsmægler i Hadsund. Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med os gennem vores kontaktformular, og ellers er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til vores medarbejdere. Vi vender tilbage på alle henvendelser hurtigst muligt.

Om ejendomsfirmaet Tom Pedersen
Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen blev etableret 1. maj 2012 og har siden skiftet navn til mæglerringen Hadsund Tom Pedersen.

Fordele ved at vælge os:

  • Selvstændigt ejendomsmæglerfirma
  • Uafhængig af realkreditinstitutter, banker og forsikringsselskaber
  • Ærlig og uvildig rådgivning

Øvrige kontorer i området
Find vores andre kontorer i området her:
Mæglerringen Arden
Mæglerringen Øster Hurup

Er du på udkig efter huse til salg i Hadsund? Så følg med på vores sociale medier! Her


Mariagerfjord - her er mulighederne mange
I bunden af det dejlige Nordjylland ligger Mariagerfjord, der snor sig gennem det smukke naturlandskab. I Mariagerfjord er der noget for alle. Uanset om du er til fods, løber eller på cykel - så er mulighederne mange i den smukke natur. Oplev Bramslev Bakker, Øster Skov, Rold Skov, Store Blåkilde og telt- shelterpladserne i den skønne natur i området.

Tæt på vandet og ørredfiskeri
Er du til oplevelser i vandet, kan du lægge din båd til ved en af havnene langs fjorden. Du kan også prøve en tur med den gamle damper Svanen, som sejler en fantastisk rute med skøn udsigt.

På de varme sommerdage kan du dyppe tæerne i vandet ved Øster Hurup. Det er en fantastisk og børnevenlig strand med blødt sand og flotte klitter - simpelthen Østkystens svar på Vesterhavet.

Så er der gode nyheder for lystfiskeren - for i Mariager er der rig mulighed for at få en god fangst på krogen. I Mariager Fjord bugner det nemlig med velnærede, nærmest grænsende til fede, ørreder. Antallet af ørreder gør også ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget helt unikt i Danmark, måske endda i Europa. Her har mange af ørrederne en helt særlig farvesammensætning af rødlige, brunlige og guldfarvede nuancer. Er du mere til Put & Take søer, så er der to i Hadsund og flere i kort afstand.

Faciliteter og tilbud til hele familien
Børnefamilierne kan glæde sig over den nye og moderne Hadsund Skole, der tilbyder alle klassetrin. Både skolen og idrætsområdet er placeret sammen, så dine børn trygt kan bevæge sig imellem de to. I Hadsund kan du også nyde byens biograf, kulturcenter, museum, bibliotek og et godt udvalg af cafeér og restauranter.

Historien om Hadsund by
Hadsund har siden 1100-tallet været benyttet som et overfartssted over Mariager Fjord, og siden 1800-tallet begyndte udviklingen til at være en rigtig by. Der var langt til nærmeste købstad, og det var ofte flere dages rejse. I 1854 blev det gamle færgested derfor gradvist til det Hadsund, som vi kender i dag. Hadsund er generelt en by under løbende forandring og ikke mindst en by med en rig historie at fortælle.

Har du spørgsmål?

Boliger til salg i Hadsund og omegn