MÆGLERRINGEN AALBORG

Kastetvej 46, 9000 Aalborg
tom@tom-pedersen.dk
+45 21824232

CVR: 26250668

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 15.00
Weekend/helligdage: Efter aftale

Telefontid: 9.00 - 21.00 hver dag

 

Mød vores team i Aalborg afdelingen:

Mæglerringen Aalborg

Tom Pedersen
Tom Pedersen
Indehaver, Ejendomsmægler

Aalestrup

Vestergade 11
9620 Aalestrup
Telefon: 72119620

Lokal kontakt til din ejendomsmægler Aalborg og Nørresundby

Skal du købe eller sælge i Aalborg - så er vi din lokale ejendomsmægler. Vi har i mæglerringen Aalborg et stort kendskab til området og mange års erfaring inden for branchen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, for vi vil gerne hjælpe dig med at sælge eller købe. Kom nemt i kontakt med os her på siden - brug kontaktformularen til højre eller find direkte kontaktinformationer på vores medarbejdere. Vi glæder os til at hjælpe din handel godt i hus.

Din uafhængige ejendomsmægler
Her får du frihed til at vælge. Det betyder helt konkret:

  • Vi har ingen aftaler med banker, forsikringsselskaber eller kreditforeninger
  • Vi kan og vil samarbejde med alle
  • Vigtigt og ikke mindst: Vi tilbyder ærlig og uvildig rådgivning i hver enkelt handel

En tryg handel hos mæglerringen
Som din ejendomsmægler i Aalborg fører vi dig trygt hele vejen igennem din ejendomshandel. Vi er godt klædt på til at rådgive dig, hvad enten du skal købe eller sælge. Vi lægger vægt på at være detaljeorienteret, så du kan være sikker på, at vi har styr på alle aspekterne i bolighandlen. Derudover er vi ansvars- og garantiforsikret gennem et anerkendt forsikringsselskab.

Er du på de sociale medier? Følg os her og se vores nyheder først: Her

Gode grunde til at bo i Aalborg
Hos mæglerringen Aalborg finder vi skønne boliger til mange ønsker og behov. For der er rigtig gode grunde til at vælge Aalborg som ramme for dit liv.

Plads til dine drømme
Aalborg er en by med et prisniveau, der gør mange drømme mulige i forhold til byer som Aarhus og København. Her er mange boliger nemlig generelt billigere, og det betyder, at du kan få råd til de ønsker, du har får dit næste hjem. Her finder du både store villaer med plads til hele familien, hyggelige byhuse på brostensgader og moderne studieboliger.

Nyd livet i den nordjyske by
I Aalborg har du alt, hvad du har brug for i en større by. Byen byder på gode uddannelser og forskning på Aalborg Universitet, lækre retter i mange restauranter, eksotiske oplevelser i Aalborg Zoo og ikke mindst Aalborg Lufthavn - så du nemt og hurtigt kan flyve indenrigs og udenrigs.

Masser af grønne områder
Aalborg er en by kendt for sine grønne områder, og det betyder, at du får et friskt pust i den store by. Her er både flotte parker, som Jomfru Ane Parken, Sohngårdsholmparken og Kildeparken - og du skal ikke langt væk fra byen for nyde større skovområder og den frie natur. Aalborg ligger også skønt i forhold til vandet med Vestre Fjordpark, Aalborg Havnebad og gode muligheder for vandsport.

Har du spørgsmål?

Boliger til salg i Aalborg