Nordholt 16, 9560 Hadsund

Rigtig dejlig vinkelvilla i et plan, beliggende for enden af blind villavej i Holterne. Endvidere muret garage med værksted.

Rigtig dejlig vinkelvilla i et plan, beliggende nede for enden af den meget stille og rolige, børnevenlige villavej Nordholt, der grænser op til friarealet i udkanten af udstykningen. Herefter ligger marken ...
 
Villaen er opført 1980 i rød-/brune teglsten. Den murede garage er fra 1999 og opført i samme type sten.Villaen ligger på en god plan villagrund, som er fin lukket og ugeneret.
 
Der er anlagt en dejlig have på grunden, som er velpasset. Her er tillige et drivhus.
 
Villaen der har en god planløsning INDEHOLDER: Bryggers / baggang med klinkegulv og skabe. Pænt lyst og velholdt køkken (Designa fra 2010) med spiseplads. Lille fordelingsgang med tæppe på betongulv. 2 børneværelser med skabe. Lille badeværelse med bruser. Spisestue med tæppe på betongulvet, sammenhængende med opholdsstuen med brændeovn. Fra opholdsstuen er der udgang til en dejlig flisebelagt terrasse, i vinklen mellem stuen og spisestuen samt til haven. Forgang / entre med tæppe på betongulvet. Værelse / kontor med tæppe og skab. Badeværelse med karbad på løvefødder, bruseniche og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med tæppe og indbyggede skabe samt adgang til badeværelset via skabsgang.Endvidere en dejlig muret garage med værksted fra 1999.
 
Der er tale om en rigtig regulær etplansvilla, med en attraktiv beliggenhed.
 
Løbende vedligeholdt og forbedret bl.a. med træ-/alu vinduer i 2016. 
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by, beliggende i smukt kuperet terræn, med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her. Hadsund er beliggende med overkommelig afstand Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendler familien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!    
 
RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg