Støberivej 1A, 9574 Bælum

Nyhed

En god forretning med en god forrentning !

En god forretning med en god forrentning !
 
Til den lidt kræsne køber udbydes hermed denne regulære udlejningsejendom i Bælum.
 
Ejendommen indeholder 3 gode store lejligheder, der alle er udlejet.
 
Ejendommen er opført i røde teglsten i 1927 og om-/ og tilbygget i 1984. Facaden fremstår i dag pænt gulmalet og velholdt. På taget er der eternittag og vinduerne er overvejende trærammer med termoglas. Dog enkelte vinduer i plast. Ejendommen er løbende passet og plejet, således den fremstår velvedligeholdt i en generel stand over middel.
 
Der er en god økonomi i ejendommen, som i øvrigt opvarmes via en central fyringsenhed til varmepumpe. Udover selve hovedbygningen, der indeholder beboelsesdelen har ejendommen hele 2 sekundære bygninger. Den ene er bygget i forbindelse med hovedbygningen og fungerer som værksted for ejeren af ejendommen. Denne del er ikke medregnet i ejendommens samlede lejeindtægt. En anslået værdi heraf er kr. 500,00 pr. måned. Den anden er en fritstående rødstensbygning, som dog trænger til en "overhaling" bl.a. f.s.v. angår facaden. Denne bygning er udlejet i 3 dele, 2 garager + et depotrum.
 
Køber har mulighed for at overtage ejendommen via et eksisterende ejendomsselskab.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg