Kronborgvej 36, Dalbyover, 8970 Havndal

Fin villa med plads til familien!

Er du på udkig efter en god solid villa med en fin tilstandsrapport? Så kan du godt indstille jagten nu!
 
På Kronborgvej 36 i Dalbyover finder du denne fine villa, som spreder sig over 135 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. I stueplan finder du et fint lyst køkken med god bordplads, hvor man nemt kan gå og kokkerere. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, så man kan stadig være med i samtalen med familien selvom man har gang i gryderne. Stuen ligger i en vinkel, hvor der i den ene del er indrettet med spiseplads og i den anden del med sofaafdeling. Her er der god plads til at ligge på sofaen efter en lang dag på job. Stuen indbyder ligeledes til, at man kan holde div. fester og fødselsdagen, da man nemt kan have et langt bord stående. Fra stuen er der udgang til en god flisebelagt terrasse. I stueplan finder du desuden også et fint gæstetoilet.
 
På 1. salen finder du 3 gode værelser samt husets badeværelse. De 3 værelser er i nogle gode størrelser og med godt lysindfald. Badeværelset er beliggende på 1. sal og er med brus samt både vaskemaskine og tørretumbler. Værd at bemærke ved 1. salen er, at den har en god lofthøjde.
 
Udenfor finder du en god garage på 28m2, med 2 fyrrum i forlængelse på i alt. 21 m2. Villaen er beliggende på en 357 kvadratmeter grund, med en hyggelig lille gårdhave.
 
Villaen er særdeles anvendelig til udlejning og sælger anvender den til udlejning, hvorved man nemt kan få en GOD lejeindtægt!
 
Ejendommen opvarmes med elvarme v/varmepumpe.
 
LYDER DENNE VILLA SOM NOGET FOR DIG? SÅ RING ALLEREDE I DAG PÅ 70 25 66 00, VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE TIL AT HJÆLPE DIG!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg