Gl. Stationsvej 6, Dalbyover, 8970 Havndal

Pæn ejendom med god lejeindtægt!

Leder du efter en god villa, måske med godt udlejningspotentiale? Så kan du godt indstille jagten nu!
 
Denne gode villa beliggende på Gl. Stationsvej 6 i Dalbyover er lige det du leder efter. Her få du 119 veludnyttede kvadratmeter at boltre dig på. Kvadratmeterne er fordelt på 2. plan, med 79 kvadratmeter i grundplan og 40 kvadratmeter på 1. salen.
 
Velkommen indenfor i entréen, her har du god mulighed for at hænge dit overtøj og stille skoene. Fra entréen har du adgang til badeværelset. Badeværelset er i en fin størrelse og med muret bruseniche. Fra badeværelset går turen videre ind i husets køkken. Køkken fremstår pænt og er i god stand. Her får du masser af bordplads og køkkenet er desuden afskærmet, af en halvmur. Så man kan nemt kokkerer i køkkenet samtidig med at man er med i samtalen med familien i stuen. Stuen finder du i forlængelse af køkkenet. Her får du en stor lys vinkelstue, hvor der både er plads til spiseafdeling samt sofaafdeling, hvor du kan slappe af på sofaen efter en lang dag på job. Stuen er ligeledes ideel til f.eks. at holde fødselsdage for familien, da man nemt kan have et større bord stående. Fra stuen er der udgang til haven og en god terrasse.
 
1 Salen byder på 40 veludnyttede kvadratmeter, hvor du får 2 særdeles gode værelser. Værd at bemærke på 1. sal er at der er loft til kip, hvilken giver både mere lys og luft, men derudover giver det også mere højde i 1. salen.
 
Udenfor finder du et godt udhus på 20 kvadratmeter hvor der desuden også er en tilhørende garage på 10 kvadratmeter.
 
Villaen er særdeles anvendelig til udlejning og sælger anvender den til udlejning, hvorved man nemt kan få en GOD lejeindtægt!
 
Ejendommen opvarmes med elvarme v/varmepumpe.
 
SÅ ER DU PÅ UDKIG EFTER EN GOD VILLA MED UDLEJNINGSPOTENTIALE, SÅ HAR VI LIGE DEN VILLA DU SØGER! SÅ RING ALLEREDE I DAG PÅ 70 25 66 00, VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE TIL AT HJÆLPE DIG!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg