Vi er din lokale ejendomsmægler i Aalborg og Nørresundby.

Med et godt lokalkendskab og mange års erfaring indenfor branchen, er vi godt klædt på til at rådgive dig, hvad enten du skal købe eller sælge. Vi har et solidt og bredt lokalkendskab og kommer godt omkring. Vi er uafhængige og har fokus på vores kunders frihed til at vælge! Derfor har vi valgt at være fri af eksklusiv aftaler med banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger. Dette gør, at vi kan tilbyde tilpasset og uvildig rådgivning i hver enkelt handel, - for vi kan og vil samarbejde med alle!. Vi fører dig trygt hele vejen igennem din ejendomshandel... Vi er ansvars og garantiforsikret gennem anerkendt forsikringsselskab.

Medarbejdere

Vi vil være Danmarks bedste...

Vi indrømmer gerne, at de større mæglerkæder er os overlegne, når det gælder budgetter til markedsføring af dem selv. Derfor må vi lade vores tilfredse kunder være vores markedsføring. Det går heldigvis ganske fint. Vi ligger nemlig i toppen på både Boligsiden og Trustpilot blandt alle ejendomsmæglere i Danmark.

Ejendomshandel, ejendomshandel - og kun ejendomshandel!
Vi er en uafhængig mæglerkæde, der har drevet ejendomshandel siden 1987 - og kun ejendomshandel. Det betyder, at vi ikke har samarbejdsaftaler med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Dette er medvirkende til, at vi hos Mæglerringen frit kan skræddersy løsninger til dem, som vil købe din ejendom. Ærligt, åbent og uden dikkedarer.

Hos Mæglerringen er troværdighed vores varemærke.
Med et godt lokalkendskab og mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen er vi klædt på til at rådgive dig bedst muligt, hvad enten du ønsker at købe eller sælge. Vi er uafhængige og har stor fokus på friheden til selv at vælge! Derfor kan vi tilbyde dig/Jer veltilpassede løsninger og uvildig rådgivning i hver enkelt handel!

Bliv franchisetagere hos Mæglerringen
Vi søger dygtige franchisetagere, som vil være med til at drive en sund forretning. Er det dig vi står og mangler i Danmarks mest ambitiøse mæglerkæde, så tøv ikke med at kontakte ejendomsmægler Carl Nielsen på tlf. 98 13 26 66 og hør nærmere om dine muligheder i Mæglerringen.