Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Willemoesgade 7,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 79 m2

Fuldskærm

Super Lækker 3/2 Værelses – i Vestbyen.

Willemoesgade 7, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til stadion, lystbåde havnen, friluftsbadet, grønne arealer og i gå afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold i gården, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1935 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 5 kvm. På loftet og 1 kvm. kælder. Skøn lukket fælles gårdhave hvor man kan nyde de lange sommer aftener ved grillen.

Indeholder:

Entré/fordelingsgang med plads til overtøj og skoskab. Badeværelse. Lyst Vordingborg-køkken fra 2015 i hvide grebsfrie materialer samt med soft-close skabe og skuffer. Godt soveværelse med skydelågeskab og udgang til solrig altan. Stor stue med masser af plads til både spisebord og sofaarrangement - der er endvidere mange vinduer, hvilket giver et godt lysindfald. Stuen kan evt. deles op, således man får et ekstra værelse, hvis der er behov for det.

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666