Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vidjeparken 77,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Håndværkertilbud - Sommerhus i Helberskov!

Vidjeparken 77, 9560 Hadsund

Trængende sommerhus på 60 kvm, beliggende på en pæn stor og regulær naturgrund ca. 430 meter fra havet.

Grunden er ret ufremkommelig, specielt bag huset men også temmelig ugeneret for omverdenen. Ud mod vejen står træer og buskads. Inde omkring huset står den naturlige bevoksning tæt, men den rigtige køber, som har håndelag, kan snart få en flot og passet naturgrund ud af denne parcel.

Huset trænger til en kærlig hånd, både udvendigt og indvendigt. Udenfor er der bl.a. træværk, som er faldet ned og en slidt træterrasse. Taget på skuret ser heller ikke for godt ud. Indenfor er der længe siden man har trimmet tingene til at fremstå pæne og velholdte. Her skal man i gang. Dog er rammerne til det. Pladsen og indretningen er fin.

Huset INDEHOLDER: Vindfang og entre. Toilet. Man vil med fordel kunne lægge toilet og vindfang sammen, hvorved man så får et større toilet / baderum og muligheden for at skabe bedre plads til en bruseniche. Ved samme ombæring kunne man så flytte indgangspartiet om på siden af huset.
Ved siden af toilettet er 2 kamre/værelser. Endvidere soveværelse. Køkken i åben forbindelse til den lyse stue. Stuen er det bedste ved huset, hvor der er både hygge og en god fornemmelse, styret af det fine lysindfald, fra bl.a. de sprossede vinduer. I stuen er der en brændeovn og et pænt plankegulv.

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turist liv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.

Ejendommen sælges delvist for et konkursboet, som fraskriver sig ansvaret for ejendommen ved et salg.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232