Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vidjeparken 75,

9560 Hadsund

Fritidshus, 87 m2

Fuldskærm

Pænt sommerhus på en stor dejlig naturgrund!

Vidjeparken 75, 9560 Hadsund

Regulært sommerhus med tilhørende anneks.

Huset er opført med en god fyrretræs beklædt facade, en på to. Sælger oplyser om ejendommens facade beklædning, at denne er udført i trykimprægneret fyr, som efterfølgende er olie imprægneret under højtryk. Altså langtidsholdbar. Hertil er der lagt stålplader på tagene samt trævinduer med termoglas i sat sommerhuset.

Indretningen i sommerhuset er ganske god og man oplever ydermere, at der er tale om gode lyse rum. INDEHOLDER: Stor og rummelig stue, med spiseafdeling ud for køkkenet og opholdsafdeling. I rummet findes brændeovn og klinker på gulvet, ligesom der er adgang til udestuen med grov-flisegulv herfra. Køkken i åben forbindelse til stuen. Værelse med laminatgulv, skab og 1½ seng. Soveværelse med dobbeltseng, skab og laminatgulv. Badeværelse med bruseniche og lyse fliser på gulv og vægge. Værelse med laminatgulv, 1½ seng og skab.

I annekset findes stort rum / værelse med tæppebelagt gulv, seng og en sofa. På siden af annekset findes redskabsrummet. I enden af annekset er tilbygget et stor dobbelt brændely.

På den store dejlige lukkede sommerhusgrund findes tillige en stor trægarage / bådehus.

Selvom der er en del bygninger på grunden, er denne på ingen måde overbebygget, idet man finder harmonien mellem bygningerne og grunden ganske god.

Der er lagt fiber indtil grunden, som dog ikke er tilsluttet huset.

Sommerhuset er indgået til udlejning via Dancenter.

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. kørsel herfra.

I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallolorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallolorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232