Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vidjeparken 185,

9560 Hadsund

Fritidshus, 64 m2

Fuldskærm

Velpasset sommerhus med lofter til kip - beliggende på fantastisk naturgrund!

Vidjeparken 185, 9560 Hadsund

I det altid attraktive sommerhusområde Vidjeparken i Helberskov finder vi dette særdeles charmerende og meget velpassede sommerhus!

Sommerhuset bærer husnummeret 185, og er placeret helt i bunden af en lukket stikvej i den store og populære udstykning, som er karakteriseret ved sine unikke store naturgrunde!

Huset byder både ude og inde på hygge og sjæl - det er opført i 1975, og er ellers løbende vedligeholdt og opgraderet, så det fremstår knivskarpt og indflytningsklart! Det rummer i alt 64 velindrettede kvm. - med bl.a. 3 værelser og et flot lyst kun 4 år gammelt badeværelse. Huset er i fineste kvalitet, og fremtræder lyst og venligt overalt - og med en fantastisk rumfornemmelse, da der i alle rum er lofter til kip! Tillige er huset karakteriseret ved flotte originale plankegulve samt fint møblement og inventar!

Sommerhuset er beliggende på en fantastisk skøn naturgrund på 3.186 kvm. - kort sagt den bedste, vi til dato har set i Vidjeparken! Selve huset ligger pænt afskærmet fra tilkørselsvejen. Haven er etableret med græsplæne med god plads til aktiviteter for hele familien - for børnene bl.a. gyngestativ og sandkasse, ligesom haven byder på forskellige hyggekroge og en dejlig dyb, delvist overdækket træterrasse mod syd i forlængelse af stuen. Tillige vestvendt terrasse på siden af huset. Der er fældet en del af de oprindelige træer, så der er lysnet og åbnet fantastisk godt op omkring selve huset - men alligevel fremtræder grunden delvist lukket, da der i stedet er plantet et mangfoldigt udvalg af nye buske og træer, mens grunden i periferien glider over i rigtig naturgrund!

Sommerhuset INDEHOLDER: Lille entré med plads til sko og overtøj. Dejligt lyst køkken i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og skøn rumfornemmelse pga. lofter til kip. Flot nyere lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniché. Dejligt soveværelse samt yderligere 2 værelser, pt. indrettet med køjesenge. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden både varmepumpe og nyere brændeovn! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!

Desuden carport m/redskabsrum og brændely - så her er pladsen til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv. Tillige yderligere et særskilt redskabsrum, hvor vaskemaskine og fryseskab pt. er placeret.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Vidjeparken er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...