Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vidjeparken 154,

9560 Hadsund

Fritidshus, 68 m2

Fuldskærm

Lækkert sommerhus i 2. række fra havet!

Vidjeparken 154, 9560 Hadsund

Dejlig beliggenhed ude i skoven og med kort afstand til havet. Vi er på 2. række her mod havet og med den fredeligste beliggenhed, helt for sig selv inde mellem træer og buske.

På den gode store lukkede og ugenerede sommerhusgrund på 2.563 kvm. ligger dette fine, velholdte sommerhus på hele 68 kvm. Huset er opført 1978, men løbende opdateret og vedligeholdt. Det er rigtig fint indrettet og med gode rum, med bl.a. lofter i kip og træ-fyldningsdøre.

Sommerhuset INDEHOLDER: Super flot køkken fra 2019. Opholdsstue ud i et, med loft i kip, en Morsø brændeovn, varmepumpe og askeparketgulv samt udgang til den dejlige overdækkede terrasse. Værelse med køjeseng og gulvtæppe. Soveværelse med en dobbeltseng, gulvtæppe og 2 skabe. Værelse med 1½ seng og gulvtæppe. Moderniseret badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv.

Udenfor finder man den gode store velanlagte træterrasse, tillige med den overdækkede del, i forlængelse af huset (med udgang fra stuen), som er lukket til 2 sider og hvor man kan nyde de gode stille sommeraftener i ly for regnen og vinden.

Endvidere hele 2 brændely, til det brænde, som man skal bruge under ophold i perioden uden for sommeren samt et godt stort indbygget redskabsrum, hvor man kan have terrassemøblerne opbevaret i vinterhalvåret.

HER FÅR DU ET SOMMERHUS, DER OSER AF SJÆL OG HYGGE!

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232