Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vestre Skovvej 24,

9574 Bælum

Andelsbolig, 90 m2

Fuldskærm

Spændende nyere andelsbolig i Bælum!

Vestre Skovvej 24, 9574 Bælum

På Vestre Skovvej, helt centralt i Bælum by, finder vi denne dejlige og velindrettede andelsbolig fra 2003 - boligen fremstår særdeles velpasset både ude og inde, og præsenterer sig overalt i flotte lyse og venlige farver! Samtidig er placeringen fantastisk, idet der KUN er ca. 300 meter til både skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!

Andelsboligen er en del af Andelsboligforeningen Skovbakken, bestående af i alt 8 boliger - foreningen er veldrevet, og har en god og sund økonomi!

Boligen rummer 90 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads. Iflg. dåbsattesten har huset kun 17 år på bagen, og sådan fremstår det bestemt også - flot, flot vedligeholdt overalt!

Andelsboligen er skønt beliggende på en lille og overkommelig grund, tilbagetrukket fra selve Vestre Skovvej. Foran boligerne er der et pænt og meget velpasset fællesareal med mindre træer. Foran selve boligen her er der en pænt anlagt forhave, belagt med granitskærver. Samtidig en dejlig lukket baghave, som byder på en mindre græsplæne, og er omkranset af hæk. Der er tillige etableret en dejlig solvendt stenbelagt terrasse med optimal placering lige udenfor husets stue! Fra baghaven er der det skønneste kig udover de åbne marker op mod den smukke Bælum Sønderskov, hvor rådyrene dagligt kommer frem for at hilse på!

Vi byder hermed indenfor i den spændende andelsbolig! Der er indgang direkte fra husets carport. Boligen INDEHOLDER: Klinkebelagt entré med gulvvarme. Fordelingsgang. Dejligt lyst køkken med spiseplads og åbning direkte til stuen. Stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dejligt lyst badeværelse med bruseniché og gulvvarme. Pænt soveværelse med god skabsplads. Godt og regulært ekstra værelse. Fint bryggers, som har klinkegulv med gulvvarme, og byder på god plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler mv. Boligen er præget af en gennemgående kvalitet og ensartethed - bl.a. fine bøgeparket-gulve og samtidig store og gode vinduespartier, som sikrer, at der er lyst og venligt overalt. Tillige en bolig med lavt energiforbrug, opvarmet med fjernvarme.

Udenfor finder vi en fin carport på 37 m2 og tillige et redskabsrum i god størrelse (12 m2) - så her er både plads til bilen, evt. et lille værksted og opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

HER ER KORT SAGT EN FANTASTISK DEJLIG ANDELSBOLIG I FINESTE KVALITET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.

Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!

Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder.