Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vestre Fjordvej 48,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 59 m2

Fuldskærm

Regulær stor 2V i Vestbyen.

Vestre Fjordvej 48, 9000 Aalborg

I vest bor du bedst - nærmere betegnet på Vestre Fjordvej 48 i Vest byen. Her får du en af Aalborgs måske dejligste områder, der tager dig helt tæt på fjordlivet - næsten så tæt, at du helt glemmer pulsen og slaraffenlandet i Danmarks fjerdestørste by, som sukker efter din opmærksomhed i baggrunden.

Med denne klasse beliggenhed fristes man nemlig umiddelbart af de mange grønne områder og fjordbrisens salte duft fra Limfjorden, der ligger bare 500 meter fra din hoveddør. Svømmehal, friluftsbad, parkområder og lystbådehavn er bare nogle af de fornøjelser, som trækker i dig fra adressen her - og du kan ene og alene vælge og vrage mellem dem, som det passer humøret.

Hører man godt efter, kalder gågaden i Centrum på dig med sine mange shoppingmuligheder, cafeer og kaffesaloner og spændende kulturtilbud, der får det til at krible i din indre kulturist. Busforbindelserne, lige ved hjemmet, tager dig gladelig med, eller du kan vælge at motionere benene med en lille 10 min. cykeltur til City. Når pligten kalder, er uddannelsesinstitutionerne heller ikke langt væk, hvor du kan træne hjernemusklen.

I dette ultimative mekka af by tilbud, spræl og natur slår vi dørene op til denne 59 m2 store toværelses lejlighed, som nyligt er istandsat og klar til sin næste glade bybo.

På 1. sal inviteres du indenfor til næsten blændende hvide vægge og lofter, der gør ordinært malerarbejde til skamme. Lyse plankegulve, kærtegner nænsomt fodsålerne overalt, hvor man træder - kun med undtagelse af det flotte badeværelse, hvor mosaikklinker pynter fra gulv til vægge. En spændende, glasmuret væg danner brusenichen og giver et drilsk, men dog utydeligt, smugkig igennem til køkkenet, der kan drive enhver køkkenchefs tanker på afveje, når partneren besøger bruseafsnittet. Og dog står køkkenet så tilpas snorlige, at madglæden snart overskygger enhver distraktion. Her er både gaskomfur, køle/fryseskab og en rå murstensvæg til at begejstre selv den mest kræsne.
Soveværelset og stuen præsenterer sig lige, som man måtte ønske; med masser af god plads og fine indretningsmuligheder. Soveværelset kommer med høje, diskrete garderobeskabe og praktisk mulighed for at kombinere arbejdsplads og sovekammer i ét.
Stuen mangler heller ikke noget - andet end dine møbler, hvad enten du er til flydersofa, rundt eller firkantet spisebord, Fat Boy eller hængekøje. Her bliver man lidt ekstra forkælet med fri udsigt over Vesterkjæret kirke og skoles grønne arealer udenfor og aftensolens uhindrede lys, der står lige ind i stuen.

Ejendommen afrunder fornøjelserne med et hyggeligt og aflukket gårdareal med grillterrasse, og du får ingen problemer med at parkere hverken cyklen eller bilen tæt ved hjemmet.

Hvis dette ikke er det bedste førstegangs- eller forældrekøb, du har set, må du kalde mig Mads!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666