Pris

2.200.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.239kr.


Vestre Alle 3,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 100 m2

Fuldskærm

Super lejlighed med 24 kvm tagterrasse

Vestre Alle 3, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Aalborg centrum, Østerådalen, Zoologisk have, uddannelsesinstitutioner og indkøb lige udenfor døren, og med adgang til offentlig transport samt motorvejen nærmest uden for døren, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til den kvalitetsbevidste køber eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt, såfremt man er et rigtig City menneske. Her er kort afstand til Aalborg City samt City syd. Foruden dette er der adgang til offentlig transport samt motorvejen næsten lige udenfor døren – hvorfor lejligheden også egner sig godt til ”pendleren”. Området ved ”skipperen” er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område både blandt unge og ældre mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og velrenommeret ejendom opført i 1959, hvor denne nok absolut bedste lejlighed i ”Skipperen” er beliggende. Lejligheden fremstår totalt indflytningsklar og i fantastisk stand, desuden får du her en fuldstændigt enestående altan på lige knap 25 m2. Ejendommen opvarmes ydermere af billig fjernvarme, og har præsentable adgangsforhold, med bl.a. dørtelefon. Der er desuden adgang til fælles tørrerum, kælderrum samt fælles cykelkælder. Desuden er der mulighed for forældrekøb, fremleje og ydermere er husdyr tilladt.

Indeholder:

Fordelingsentre med garderobe, fra fordelingsentreen er der adgang til resten af lejlighedens rum. Hjerterummet i lige netop denne ejerlejlighed må siges, at være det store køkken/alrum som er kombineret med stuen – herfra er der udgang til lejlighedens store sydvestvendte altan samt den lille ”morgenaltan” mod sydøst. Lejlighedens køkken fremstår fuldstændigt stilrent i flotte, hvide kvalitetsmaterialer og der er plads til at indrette sig med både sofagruppe og stor spiseplads. Foruden det store køkken/alrum, er der to gode værelser, hvortil der er skabsvæg i et ene. Derudover får du endnu et rum, der den dag i dag benyttes som bryggers med opbevaringsplads samt vaskemaskine. Lejlighedens badeværelse er virkelig flot i nyere stil, med lyse klinker, stor bruseniche og nedfældet vask i nydeligt, hvidt skabsarrangement.

En rigtig spændende, indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån