Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vesterled 17,

9620 Aalestrup

Villa, 139 m2

Fuldskærm

Vesterled 17, 9620 Aalestrup

LYS VILLA MED SOLRIGT UDEMILJØ OG IDEEL BELIGGENHED NÆR ALLE HVERDAGENS GØREMÅL

I rolige, børnevenlige omgivelser og med nær afstand til alle hverdagens gøremål ligger en lys villa, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres familie. På adressen kan I nyde velholdte elementer og et ugeneret, grønt havemiljø. Velkommen!

Huset gemmer på i alt 139 veludnyttede kvadratmeter, der udfolder sig på en lys og funktionel planløsning. Her kan familien gå fælles om madlavningen i køkken-alrummet, hvor I møder velholdte materialer og alle hårde hvidevarer. I stuen kan I både indrette jer med spiseafdeling og sofaarrangement, mens vinduerne agerer udsigtsposter til den grønne have. Fra stuen giver terrassedøren jer mulighed for at gøre rummet endnu større, når I åbner ud til de solrige omgivelser.

Ved siden af køkkenet er en lille forgang til opbevaring og vaskefaciliteter, mens de resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode soveværelser, et walk-in-closet og et smagfuldt badeværelse med badekar.

Der er på adressen tale om en lys murstensvilla fra 1965, der grundet løbende vedligeholdelse præsenterer sig ganske nydelig. Omkring huset udfolder sig et smukt beplantet udeliv, der både byder op til leg og afslapning. Her kan ungerne boltre sig i det grønne, mens den sydvestvendte overdækkede terrasse kan agere samlingspunkt, når middagen skal indtages. Udendørs er også en dobbelt carport og et stort skur.

I hyggelige Aalestrup kommer I både nær alle hverdagens og natur. 300 m. fra hoveddøren kan indkøbene nemt klares i den lokale SuperBrugsen, mens nærområdet tilmed tilbyder butikker, restaurant, bageri og en pub. Ungerne har kun 600 m. til skole, og her finder de også idrætscenter og friluftsbad. Grøn natur kan nydes i de nærtliggende skovområder, og snupper I bilen, kan I køre til Aalborg på 40 min.

Velkommen hjem!