Pris

675.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.646kr.


Vestergade 54,

9620 Aalestrup

Villa, 105 m2

Fuldskærm

Flot villa med formidabel beliggenhed!

Vestergade 54, 9620 Aalestrup

Denne perle af et parcelhus kan nu blive hjem til jeres familie eller dig og din partner. Boligen byder på skønt design både indvendigt og udvendigt, samt en dejlig central placering.

Huset er opført i 1927, og facaden fremstår fantastisk flot og velplejet. Til boligens ydre tilhører en fin indkørsel med carport. Derudover tilbydes der en dejlig lukket have, den inkluderet et godt græsareal, samt en solrig østvendt terrasse, hvor man kan opholde sig og nyde den dejlige morgen- og formiddagssol.

Indvendigt byder boligen på 105 fine kvadratmeter fordelt på 5 værelser. Det fine køkken er holdt i en klassisk stil, og pladsen er optimalt udnyttet. Rummets udformning som alrum giver en dejlig åben atmosfærer, men hver afdeling føles også som deres egne - uden at de ofre den åbne fornemmelse. Stuen er rummelig med plads til både spiseområde og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til den herlige udestue, der har fornøjelsen af rigeligt sol, grundet den sydøstvendte placering. På stueetagen er et stort, lyst værelse - og denne planløsning giver mulighed for at lave en voksen- og ungdomsafdeling. Derudover byder stueetagen på et fint badeværelse med separat brus. På førstesalen er en god repos og tre rummelig og lyse værelser - hvoraf et af rummene har den charmerende detalje, at der er træ fra gulv til loft.

Boligens beliggenhed er helt i top - med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro. Men ro er ikke det eneste, denne herlige lokation har at tilbyde, den ligger også centralt, med under 500 meter til skole, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og friluftsbad. Desuden byder beliggenheden også på rig mulighed for gåture i naturskønne omgivelser, med skov indenfor 1 kilometer af hjemmet. Man er også tæt på de større byer med kun 15 minutter i bil til Aars eller 30 minutter til Viborg.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803