Pris

475.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.239kr.


Vestergade 24,

9370 Hals

Villa, 91 m2

Fuldskærm

spændende hus sælges for restgælden

Vestergade 24, 9370 Hals

Rigtig spændende hus med stor garage/udhus - i Ulsted By.

Ønsker du at bo i én villa med unik beliggenhed og stor garage/udhus til den lille iværksætter i den lille hyggelige landsby Ulsted. Så har vi boligen lige her.

Området:

Byen Ulsted byder på rigtig gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub, der er kun 8 km. til Hals By der bl.a. har skøn lystbådehavn, torv med masser, af små specielle butikker m.v. Så beliggenheden er nærmest perfekt.
Er man et rigtig natur menneske, er der rig mulighed for både gåture, cykling og jogging m.v.


Ejendommen:

Villaen er en meget gedin ejendom opført i 1896 og fremtræder indflytningsklar og med rigtig gode parkerings forehold lige uden for døren. Super skøn have/grund på 10.694 kvm. Med mulighed for afslapning og boldspil med børnene på græsplænen, og en terrasse der bare indbyder til Grill og hygge. Der er desuden 155 kvm. Garage/udhus med et utal af muligheder for erhverv…

Indeholder:

Bryggers med grovkøkken, hvidevare samt klinkegulv m.m. 2 dejlige lyse værelser den ene med skabe, stort dejligt køkken med masser af skabe, hvidevare , m.m. Rigtig skøn stor opholdestue med vinduer mod både have og gaden, Stort lyst badeværelse med hvide gulv til væg klinker, stor muret bruseniche, spejle m.v.
Disponibelt rum/værelse med muligheder.

Der er flotte nye parketgulve og synlige loftsbjælker i hele huset.

Garage/udhus:

155 kvm. Med masser af muligheder der er 2 kæmper porte som indgangsparti, mulighed for opsætning af to autolifte, der er mulighed for lager eller mindre produktionsvirksomhed.

Fremvisning:

Ring på telefon.: 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning.Vi kan gennem samarbejdspartner tilbyde finansiering af 95 % af købesummen på meget fordelagtige vilkår. Kontakt os og få et uforpligtende lånetilbud…

Vi kan også sælger din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser bl.a. tilbyder solgt eller helt gratis...

Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en bedre pris, end du havde drømt om!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666