Pris

2.995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.266kr.


Vestergade 18,

5300 Kerteminde

Villa, 189 m2

Fuldskærm

Charmerende byhus med masser af sjæl og charme - dejlig gårdhave.

Vestergade 18, 5300 Kerteminde

Mulighederne er mange, og de samme er de charmerende detaljer her i det gamle byhus fra 1877 på Vestergade 18 i hjertet af Kerteminde. Den fine, gamle ejendom er kendetegnet ved sin helt særlige sjæl og sin spændende indretning, der rent faktisk giver mulighed for at etablere et separat gæstehus eller måske en teenagerafdeling? Kun fantasien sætter grænser. Ejendommen består nemlig af to enheder.
Det egentlige byhus: Her rejser 189 kvadratmeter sig fordelt over tre etager med massevis af fine detaljer undervejs. Et hjem, der giver plads til hele familien. Tilsammen rummer huset nemlig to yderst store værelser på henholdsvis første- og anden sal, men de kan nemt opdeles, så I kan få op til fire gode værelser. Hver etage råder også over en god repos med veludnyttede opbevaringsløsninger, mens førstesalen også byder velkommen til et pænt badeværelse med brusemiljø. I stueetagen har I ligeledes adgang til et toilet samt et godt bryggers med vaskemaskine og skabsplads. Bedst af alt er imidlertid de fantastiske, store og åbne stuerum (med gulvvarme), der folder sig ud med køkkenet i midten - en virkelig skøn afdeling, der tillige giver udgang til den private og ugenerede gårdhave med sol.
Bagerst i haven er et veludnyttet udhus i to etager, som hænger sammen med bygningens rummelig carport.
Derfra er der adgang til et funktionelt skur og et yderst praktisk værksted, som vil vække begejstring hos enhver handymand. Videre byder denne afdeling på en separat indgang til en entré og et badeværelse med brusemiljø, mens trappen op til førstesalen viser jer ind i et hyggeligt opholdslokale bestående af køkken-alrum med brændeovn og synlige loftsbjælker. Virkelig fint, og perfekt til teenageren eller gæsterne, der skal bruge deres egen "lejlighed" med køkken, bad og stue, hvor der også snildt kan indrettes en sovesofa eller lignende.
En unikt beliggende bolig centralt i byen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Karen Friis

Ejendomsmægler

kf@66132613.dk

66132613