Pris

449.889kr.

Ejerudgift pr. md.

1.710kr.


Vesterbrogade 6,

9400 Nørresundby

Andelsbolig, 44 m2

Fuldskærm

Attraktiv andelsbolig med tilladelse til forældrekøb

Vesterbrogade 6, 9400 Nørresundby

Ønsker du at bo i en af de særdeles eftertragtede andelsboliger i den populære andelsforeningen "Solgården"? Så har du muligheden her.
Andelslejligheden egner sig perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøb - da fremleje er tilladt i andelsboligforeningen Solgården!
Området:
Ejendommen "Solgården" er beliggende centralt i Nørresundby. Her er der kun få 100 m til Nørresundby Torv, Limfjordsbroen samt det skønne maritime område langs fjorden, med stisystem hele vejen langs vandet og mod Lindholm. Desuden er der busforbindelser lige udenfor døren - bedre beliggenhed fås ikke!
Ejendommen:
Andelen er beliggende i en nydelig og velholdt gulstens ejendom opført i 1939, som løbende er vedligeholdt. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme og der er desuden fælles brugsret til vaskerum, tørrerum, værksted, cykelkælder samt en lille fælles gårdhave.
Indeholder:
Fra de præsentable adgangsforhold, samt den rummelige opgang træder du direkte ind i lys fordelingsgang i åben forbindelse til andelens lille indbydende køkken. Køkkenet fremstår tidløst og er løbende moderniseret bl.a. med nyere køkkenskabe fra 2016. Fra fordelingsgangen er der desuden adgang til et større badeværelse med separat bruseniche. Ydermere er der adgang til andelens store lyse og indbydende værelse med plads til både soveafdeling samt sofaarrangement. Fra værelset er der adgang til en nordøst-vendt altan. I hele andelen er der hvidmalede murstensvægge hvilket giver et flot helhedsindtryk.
Andelen er generelt lys og indbydende og fremstår totalt indflytningsklar!
Fremvisning:
Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666