Pris

477.562kr.

Ejerudgift pr. md.

1.710kr.


Vesterbrogade 6,

9400 Nørresundby

Andelsbolig, 44 m2

Fuldskærm

Attraktiv andelsbolig med tilladelse til forældrekøb

Vesterbrogade 6, 9400 Nørresundby

Slå til nu og få 3 måneders gratis husleje!

Du kan nu overtage nøglerne til en af Nørresundbys mest eftertragtede andelsboliger - en 44 kvadratmeter stor lejlighed, der er komplet indflytningsklar og endda kan prale med en af byens mest centrale adresser. Kort sagt: her går det hele op i en højere enhed.

Adressen er Vesterbrogade 6, og her møder du først og fremmest en nydelig og velholdt gulstensejendom, som blev opført i 1939. Andelsforeningen, Solgården, er populær og veldrevet, og foruden en fælles gårdhave råder foreningen bl.a. over vaskerum, tørrerum, værksted og cykelkælder.

Lejligheden ligger oppe på 3. sal, hvor der venter en flot udsigt såvel som et imponerende lysindfald; og den egner sig perfekt som førstegangskøb og forældrekøb til både singler, par og studerende. Planløsningen viser sig med en lys fordelingsgang med plads til sko og overtøj, og i åben forbindelse venter det indbydende køkken, der er både funktionelt og tidløst. Det står nemlig med hvide elementer og nyere køkkenskabe fra 2016, og det er altså løbende moderniseret. Fra gangen er der ligeledes adgang til et rummeligt badeværelse, og det er ligeledes opført i klassiske, lyse elementer med bl.a. separat brus samt mulighed for opbevaring af toiletartikler.

Planløsningen afrundes med et stort, lysfyldt og indretningsvenligt værelse, hvis mange kvadratmeter giver god plads til både sofa- og soveafdeling. Det er endda herfra, der er udgang til en nordøstvendt altan, hvorfra der er udsigt over det summende byliv. Lejligheden giver kort sagt et virkelig godt helhedsindtryk, og den fremstår generelt lys, indbydende og er fuldstændig indflytningsklar. Lyder det ikke helt perfekt? Vi kan desuden oplyse, at forældrekøb er en mulighed, og at fremleje er tilladt.

Som vi allerede har løftet sløret for, er det her en af Nørresundbys mest eftertragtede placeringer - og det skyldes uden tvivl den centrale placering med alt indenfor kort gåafstand. Der er kun 100 meter til torvet og Limfjordsbroen, ligesom nærområdet huser handlemuligheder såvel som offentlig transport. Når vejret er godt, kan du drage mod både strandparken og havnefronten med Aalborg skyline i horisonten - og som kronen på værket venter Aalborgs midtby lige ovre på den anden side af Limfjordsbroen; i både gå- og cykelafstand.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666