Pris

1.995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.614kr.


Vesterbro 84,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 94 m2

Fuldskærm

Tto altaner, nyt køkken og masser af rumlighed.

Vesterbro 84, 9000 Aalborg

Er storbyen drømmen - så er Vesterbro stedet!
På Vesterbro vil du kunne opleve alle storbyens facetter - tag en pause på en af de lokale kaffebarer, opgrader graderobeskabet med byens uendelige shopping muligheder eller tag med vennerne på Aalborgs velkendte restaurations- og bar liv.

Bo i en af Skandinaviens fineste funkisgaderum.
Lejligheden er beliggende i den velkendte funkisbygning med de hvide vandrette bånd som pryder facaden, det tilbagetrukne irrede kobbertag og de udkragede altaner - tegnet af den annerkendte arkitekt Carlo Odgård, som blandt andet står bag Aalborg tårnet. Ejendommen fremstår velholdt og med respekt for de charmerende klassiske detaljer. Ejendommen har fået nyt tag i 2013 samt gennemgået en facaderenovering i 2016. Ejendomme råder over en åben gård, med ny belægning samt adgang til rummelig cykelkælder.

Lys og rummelighed er omdrejningspunktet for denne flotte 3-værelses lejlighed.
På tredje sal venter denne lyse og rummelige lejlighed. I bliver budt velkommen i en flot entré hvor der er god plads til overtøjet. Herfra har man adgang til lejlighedens badeværelse, som er istandsat med stilrene sorte og hvide klinker. Køkkenet er ny istandsat i 2018 med hvide elementer fra Invita, og alt i hårde hvidevarer samt kombi vaske- og tørremaskine. Lejligheden råder over to stuer en suite, med de charmerende klassiske fodpaneler, stuk og skydedør. Stuerne har store vinduespartier samt en karnap med vinduesparti, som fylder stuerne med lys - hertil er der udgang til den sydvest vendt altan. Til sidst råder lejligheden over et rummeligt og lyst soveværelse, hvor der er god plads til både seng og opbevaring. I forlængelse af soveværelset, er der adgang til en dejlig øst vendt altan, hvor morgenkaffen kan nydes.

Beliggenheden af denne lejlighed kan ikke være en undskyldning for ikke at komme ud!
Lejligheden er beliggende i hjertet af Aalborg omgivet af restauranter, kaffebarer, cocktailbarer mv. Der er 2 minutters gåtur til Jomfru Ane gade, Bispensgade og den velkendte Reberbansgade. Naturen er lige rundt om hjørnet, hvor der kun er 300 meter til Aalborgs havnepromenade samt 1 km til det skønne naturområde omkring skovdalen. Hertil er lejligheden beliggende nær offentlig transport, hvor stoppestedet til den nye buslinje, plusbus, er 2 minutters gåtur fra lejligheden.

Fremvisning:
Kontakt os for en uforpligtende fremvisning på telefon 98132666.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666