Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vesterbro 37,

8970 Havndal

Villa, 140 m2

Fuldskærm

Hus for ALLE pengene!

Vesterbro 37, 8970 Havndal

Ejendommen er beliggende på en 1.350 kvm stor grund, hvor sælger har formået at skabe en dejlig have. Her er forskellige frugttræer, bede, samt hyggekroge hvor du rigtige kan gå og hygge dig. Desuden ligger her en kæmpe flisebelagt terrasse som forbinder huset og haven godt sammen. Yderligere er det en ældre garage, samt udhuse/værksted, hvor den lille hobbymand sagtens kan få tiden til at gå med diverse projekter.
Villa er fra 1942 og byder på MASSER af muligheder! Selve ejendommen er i 2 plan, hvor du samlet har 140 kvm. - fordelt med 90 kvm. i stueplan og 50 kvm. på 1. sal. Endvidere en lille ”teknik” kælder på 8 kvm.
Sælger oplyser, at der er kommet nyt cementtag på for 2 år siden inkl. tagrender.
Boligen indeholder:
Stueplan indeholder: Stor entre, stor vinkelstue, ældre køkken, godt soveværelse, baggang samt badeværelse med bruseniche.
1. sal indeholder: 3 gode værelser, hvoraf et af dem er et gennemgangsværelse – fra det ene værelse har du udgang til en lækker terrasse.
Ejendommen bæger præg af, at der har boet et par ældre mennesker - men for de rette personer og lidt gå på mod, har du mulighed for at erhverve dig en fantastisk ejendom, idet HELE skallen på ejendommen er yderst fornuftig, så man kan nøjes med at koncentrere sig om det indvendige.
En rigtig dejlig ejendom, som bør opleves!

Ejendommen er velbeliggende i Havndal by, hvor du finder slagter, bager, Dagli`brugs, skole, stadion, idrætshallen, 2 fitnesscentre m.m. I Havndal findes således alt, det du skal bruge i dagligdagen. Ellers har du ca. 10 minutters kørsel til Hadsund, eller ca. 20 minutter til Randers - så kort afstand til 2 større byer!

HER FÅR DU KORT SAGT EN BILLIG OG UTROLIG SPÆNDENDE EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN FOR DIG!