Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vesterbro 125,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 55 m2

Fuldskærm

Super lækker indflytningsklar 2 værelses med udsigt over fjorden.

Vesterbro 125, 9000 Aalborg

Super lækker indflytningsklar 2 værelses med udsigt over fjorden.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, beliggende på 7 sal. med udsigt over fjorden samt kort afstand til stadion, havnefronden og i gå afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold i gården (Efter først til møller princip), så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:
Beliggenheden er nærmest perfekt hvis man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:
Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1954/2006 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg og elevator. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren (Efter først til møller princip). Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 2 kvm. I kælderen.

Indeholder:
Fordelingsentre med garderobe, super skønt lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti med udsigt over fjorden, flotte parketgulv, flotte hvide loftet. Pænt og nydeligt køkken med hvide skabslåger, hvidevare m.v. Dejligt lyst soveværelse med masser af faste skabe. Badeværelse med bruseniche, spejle, vaskesøjle m.v.

En rigtig spændende indbydende lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:
Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666