Pris

432.091kr.

Ejerudgift pr. md.

5.798kr.


Vendelbogade 2,

9000 Aalborg

Andelsbolig, 80 m2

Fuldskærm

UNIK FLOT OG LYS ANDELSLEJLIGHED.

Vendelbogade 2, 9000 Aalborg

Du har nu en unik mulighed for at træde indenfor i en dejlig, lys og luftig 3-værelses andelslejlighed på 80 kvm, med en fantastisk beliggenhed centralt beliggende i Aalborg midtby!

Området:
Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtigt City menneske! Vendelbogade er beliggende midt i Aalborgs Midtby, hvilket betyder at man har alt hvad man har brug for i hverdagen lige udenfor døren. På blot få minutter til fods ender du på Vesterbro hvor Netto er placeret - hvoraf dagligvarehandlen kan foretages. Foruden dette er der gode forbindelser til offentlig transport lige udenfor døren. Og skal der lidt mere fart over feltet, ligger Aalborg Midtbys gågade få minutter til fods fra ejendommen - hvoraf man kan nyde Midbyens caféliv, shopping muligheder samt meget mere.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i 1892, og har præsentable adgangsforhold, med bl.a. dørtelefon. Andelslejligheden er en del af en økonomisk sund andelsboligforening som består af 8 lejligheder. Der er desuden adgang til en dejlig fælles gårdhave, fælles vaskeri, et skur hvor man kan parkere cyklen samt et opbevaringsrum.

Indeholder:
Nu har du chancen for at træde ind over dørtærsklen hos 2. th., der indeholder tre store værelser og et stort, velfungerende, nyere spisekøkken, fordelt på 80 skønne kvm.

Rummene består af et lyst og lækkert soveværelse med integreret skabsløsning, samt to store stuer som forbindes via en flot fransk dør - hvilket giver en super fin planløsning, som gør lejligheden delevenlig.

Foruden de tre dejlige værelser og det rummelige store flotte nyere køkken, består lejligheden af en fordelingsgang og et nyere, funktionelt badeværelse med brus.

Lejligheden er særdeles velegnet til et par, en familie med et barn, den studerende eller som delelejlighed. Deslige er der mulighed for at flytte ind sammen med sin firbenede ven, da husdyr er tilladt i ejendommen!

Gennem hele denne andelslejlighed er der lyse gulve og højt til charmerende stuklofter, hvilket skaber et super flot helhedsindtryk samt gør lejligheden til noget særligt - helt sikkert er et "MUST SEE", hvis du er boligsøgende!

Fremvisning:
Henvendelse om fremvisning ring på telefon 98 13 26 66 allerede i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån