Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Veddum Hovedgade 15,

9560 Hadsund

Grund, 1385 m2

Fuldskærm

1.385 m2 helårsgrund centralt beliggende i Veddum!

Veddum Hovedgade 15, 9560 Hadsund

Byggemodnet grund på 1.385 m2 centralt beliggende i Veddum. Nu har du muligheden for at få realiseret drømmen om at bygge nyt hus.
Grunden er udlagt som velpasset have/græsplæne, og er klar til at du kommer med byggeplanerne. Så går du med drømmen om at bygge nyt hus, så har du chancen for at gøre et kup her, idet prisen KUN er kr. 49.000,-!
Tillige ligger der allerede fjernvarme klar i skellet!
Landsbyen Veddum er kendt som et dejligt lokalsamfund med et helt unikt sammenhold, hvor byen i dén grad støtter op om både handelsliv og de forskellige aktiviteter, som byen kan byde på! I centrum ligger Dagli´ Brugsen, så alle dagligvarer er lige ved hånden! Desuden børnehave, skolebus lige ved døren, fitnesscenter (THOR Motion og Samvær i den gamle husflidsskole), Kulturhus (nok bedst kendt som Veddum Sal!). Og så skal vi naturligvis ikke glemme de lokale helte i Veddum IF - Stadion og klubhuset har altid været et fantastisk samlingspunkt i den skønne landsby! Fra Veddum og til nabobyen Skelund er der fornylig etableret belysning på cykelstien!
Så skynd dig at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på tlf. 70 25 66 00, så du kan få en fremvisning allerede i dag!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232