Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Vandkæret 11,

9560 Hadsund

Villa, 90 m2

Fuldskærm

RØRENDE BILLIGT i Veddum!

Vandkæret 11, 9560 Hadsund

Velkommen til Vandkæret 11, en grund i udkanten af Veddum!

Grunden byder på 11.480 kvadratmeter.

Bemærk tillige, at grunden allerede er tilsluttet det offentlige kloaknet, så der undgås både det hermed forbundne byggerod og ikke mindst en betydelig omkostning på ca. kr. 50.000,-! Der er heller ingen udgifter til byggemodning og øvrige tilslutninger, idet der i forvejen er både el, vand og kloak på matriklen!

Grunden er særdeles velbeliggende i udkanten af Veddum og i naturskønne omgivelser. Der er skov og krat , på den godt 2 tdl. store grund.

Der medfølger det på grunden værende hus af ældre dato - dette er på 90 kvadratmeter. og må betragtes som et decideret "håndværkertilbud"! Der medfølger yderligere også et udhus og garage. Som køber vælger man naturligvis selv, hvorvidt man vil renovere og bygge videre på dette, men de fleste vil med stor sandsynlighed fjerne huset?

Landsbyen Veddum er kendt som et dejligt lokalsamfund med et helt unikt sammenhold, hvor byen i dén grad støtter op om både handelsliv og de forskellige aktiviteter, som byen kan byde på! I centrum ligger Dagli´ Brugsen, så alle dagligvarer er lige ved hånden! Desuden børnehave, skolebus lige ved døren, fitnesscenter (THOR Motion og Samvær i den gamle husflidsskole), Kulturhus (nok bedst kendt som Veddum Sal!). Og så skal vi naturligvis ikke glemme de lokale helte i Veddum IF - Stadion og klubhuset har altid været et fantastisk samlingspunkt i den skønne landsby! Fra Veddum og til nabobyen Skelund er der fornylig etableret belysning på cykelstien!

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232