Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Valmuevej 8,

9560 Hadsund

Villa, 94 m2

Fuldskærm

Velbeliggende og velholdt 1-plansvilla i Hadsund!

Valmuevej 8, 9560 Hadsund

Velbeliggende og velholdt 1-plansvilla, med en god indretning. Villaen er opført 1969 i en fin gul teglsten, som fremstår rigtig pæn. Murværket er flot / intakt, med gode fuger som virker næsten uforgængelige. Taget er tækket med rigtige teglsten. Vinduerne er fra 2014 - termoruder i pæne og præsentable trærammer.

Villaen INDEHOLDER: Entre og gang, med indbyggede skabe samt pænt bøgeparketgulv. Badeværelse med hvide vægfliser, mosaik på gulvet (næsten tidløse) samt badekar. Værelse med parketgulv. Soveværelse med parketgulv og indbygget skabsvæg. Værelse med indbygget skab og pænt parketgulv. Hyggelig opholdsstue, der husets samlede størrelse taget i betragtning, har en rigtig god størrelse. Stuen har ligeledes parketgulv samt udgang til flisebelagt terrasse. Nyere køkken med åben forbindelse til stuen. Nyere bryggers / baggang (fra 2014) med udgang til haven.

Endvidere en nyere carport, hvor man har gjort sig umage, med at lave hældning på taget, så vandet kan rende af. I carporten er indbygget redskabsrum med træbund.

I den pæne og velholdte have, er den fremtrædende græsplæne omgivet af en god høj hæk.


Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232