Pris

4.398.000kr.

Ejerudgift pr. md.

3.187kr.


Troldevænget 3,

4581 Rørvig

Fritidshus, 97 m2

Fuldskærm

Superlækkert fritidshus!

Troldevænget 3, 4581 Rørvig

Kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A/S (Boligrådgiver) på 22 66 49 40 for fremvisning samt info om ejendommen

Superlækkert fritidshus, model Strandklit 142 L.

Fritidshuset har 3 gode og rummelige soveværelser, stor stue med panoramavinduer, lækkert indrettet køkken, spiseplads, entre, 2 gode velindrettede badeværelser samt overdækket terrasse. Super beliggenhed i det efterspurgte område Trolleskoven i Rørvig -beliggende tæt på by og strand.

Sommerhuset har en årlig lejeindtægt på kr. 123.000,- på 28 uger.


Ved indsejlingen til Isefjord finder du den gamle fiskerlandsby Rørvig. Rørvig er en velkendt ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunkt for lokale og turister. Rørvig byder endvidere på enestående natur, bl.a. Korshage, Skansehage, Dybesø m.m.

Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse, venligst kontakt os for at høre nærmere.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån