Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Torvet 4,

9560 Hadsund

Villa, 144 m2

Fuldskærm

Byejendom med central placering i Hadsund!

Torvet 4, 9560 Hadsund

Fin forretningsejendom, med en glimrende placering midt på Torvet i Hadsund. Ejendommen egner sig til domicil for salg af tøj, sko, smykker, kontor eller lignende.
Det er kun fantasien som sætter begrænsningerne.

Med de næsten 100 kvm. i stueetagen er her fin plads til de fleste specialforretninger.

På 1. sal findes godt 50 kvm. disponible lokaler, der enten kan bruges som lager, velfærdsrum og toilet for personale, eller slet og ret, efter en ret nem ombygning som en beboelseslejlighed (der er ansøgt om en tilladelse hertil).

Man får her en ejendom, som rummer et væld af muligheder.

Ejendommen INDEHOLDER: Et stort godt salgslokale med en disk i midten. Herfra trappe til 1. sal samt adgang til hele 2 gode rum, hvoraf det ene eventuelt kan blive et fint kontor og det andet er ret godt lagerlokale.
På 1. sal findes et stort rum, som eventuelt kan bruges som salgslokale, eller som stue i en beboelseslejlighed. Herudover to rum, som tidligere har været anvendt som kontorer. Endvidere køkken og toilet.

Under bygningen findes en god tør og høj kælder. Denne er meget velegnet til opbevaring.

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232