Pris

639.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.221kr.


Torsvej 5,

9560 Hadsund

Villa, 113 m2

Fuldskærm

Velindrettet 1-plansvilla i Veddum!

Torsvej 5, 9560 Hadsund

Er økonomien begrænset, men behovet til stede, for en villa i et plan, der er til at betale for rimelige penge og så samtidig, hverken er for stor eller for lille, så se lige her!

Fin gulstensvilla i et plan, med eternittag og delvist nyere vinduer, beliggende på en stille vej i Veddum. Her er 113 kvm. kvadratmeter bolig, som er både velindrettet og velholdt, med alt hvad man behøver.

INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv og skabe. God stor fordelingsgang med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Pænt badeværelse med bruseniche og varme i det lyse flisegulv. Soveværelse med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Pænt køkken (9 år gammelt) med spiseplads og klinkegulv. Bryggers / baggang med klinkegulv og skabsplads. Opholdsstue med laminatgulv og udgang til haven.

God lukket grund, som er til at overse.

Endvidere værksted, hvor pladsen er taget fra carporten, som så er lukket og indrettet til formålet.


Villaen er p.t. udlejet. Men lejer fraflytter villaen ved salg.


Veddum har rigtig meget at byde på - et rigtigt velfungerende landbysamfund, hvor man holder sammen og kommer hinanden ved. Her er bl.a. Dagli´Brugs, forsamlingshus samt fine idrætsfaciliteter i en meget velfungerende idrætsforening.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232