Pris

2.425.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.250kr.


Tornhøjparken 48,

9220 Aalborg Øst

Villa, 177 m2

Fuldskærm

LYS FAMILIEPERLE MED SOLRIGT UDEMILJØ OG IDEEL PLACERING NÆR BY OG NATUR

Tornhøjparken 48, 9220 Aalborg Øst

Beliggende på en stor og ugeneret grund i naturskønne omgivelser og kun et kvarter fra Aalborg finder I her en lys villa. Adressen tilbyder børnefamilien et hav af muligheder, og er der børn på matriklen kan de nyde et børnevenligt nærmiljø med stisystemer til skole og idrætsfaciliteter. Ses vi?

Der er på adressen tale om en spændende muremestervilla fra 1977. Her får børnefamilien en masse kvadratmeter for pengene, mens der her også er muligheder for at præge tilværelsen med jeres helt egne boligdrømme.

På grunden udfolder sig et herligt udemiljø, der i den grad evner at samle hele familien. Her udfolder sig to solrige terrasser, som med deres ideelle placering mod syd og vest garanterer jer solens stråler dagen lang. Herudover inviterer den store, grønne have til et hav af aktive timer, og her er der rigeligt med plads til både fodboldmål og kongespillet.
Udendørs er også et anneks, hvor familien kan få rig mulighed for at sysle med eventuelle hobbyaktiviteter. Herudover er også to disponible rum og en carport.

Indendørs venter 197 kvadratmeter, og huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver plads til sko og overtøj. Herfra er der fri passage ind til det ultimative hjerterum, der fint forener køkken, alrum og stue i ét. Her strømmer det ind med sollys fra store vinduer, og fra alrummet kan I invitere naturen med til bords ved at åbne ud til den solrige terrasse, hvilket kun gør rummet endnu større i de varme måneder.

I køkkenet kan I gå fælles om den daglige madlavningen, mens I også her kan nyde alle hårde hvidevarer.
De resterende kvadratmeter i husets stueplan forefindes på et lyst værelse, et bryggers og et rummeligt badeværelse.
På første sal kan I nyde et fint loft til kip med synlige træbjælker. Her venter en lysfyldt pejsestue, der med sit magiske vinduesparti giver jer et raffineret kig ud over området. Her kan I læne jer tilbage og tænde op i pejsen, som akkumulerer en masse varme til boligen. Fra rummet leder en stige vej op til en stor hems, der kan give husly til overnattende gæster. Heroppe er der ovenlysvindue, mens det store gulv-til-tag vindue atter agerer udsigtspost ud over det naturskønne område.

De resterende kvadratmeter på første sal finder I på to gode værelser og et lyst badeværelse med ovenlysvindue og bruseniche.

På denne adressen får børnefamilien beliggenhed for alle pengene. På en blind og rolig villavej med stisystemer til indkøb og skole, er I her sikret et roligt og naturskønt nærmiljø. Fra hoveddøren har I kun 800 m. til indkøb, mens nærmiljøet også byder på bibliotek og kulturhus, børnehave, vuggestue samt skøn natur i Bundgårdsparken. Alt dette får I samtidig med, at I kan cykle til Aalborgs fristelser og skønne naturoaser på bare 24 min. Skulle familien forøges med en lille ny, har I ikke langt til det nye supersygehus, mens I også kan nyde nær afstand til offentlig transport med bare 200 m. til busforbindelser.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666