Pris

650.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.305kr.


Toften 86,

9560 Hadsund

Villa, 73 m2

Fuldskærm

Dejligt sommerhus nu på EGEN grund!

Toften 86, 9560 Hadsund

Velbeliggende sommerhus på egen grund, tæt på Vildmosen og arealerne i den utrolig skønne natur op til.

Grunden ligger som den yderste i udstykningen. Det betyder, at man alene har den dejlige og uspolerede natur og Vildmosen lige ved siden af sig, eller rettere bagved, hvor de andre er omgivet af naboer til alle sider!

Huset er et skønt mindre hus. Et decideret "rigtigt" sommerhus, opført med beklædning i træ, eternittag og termovinduer, på nær udestuen der har enkelt-lag vinduer.

Huset INDEHOLDER: En rigtig dejlig og rimelig rummelig udestue. Her kan man altså tilbringe ret mange af dagene, som ligger i foråret og efteråret, med blot en simpel anordning til opvarmning. Udestuen er helt lukket og kan aflåses. Fra udestuen træder man direkte ind i husets opholdssstue, som har bræddegulv. Køkkenet er åbent til stuen og der er en halvmur imellem. Fra køkkenet er der udgang via "stald-dør" til den lille terrasse bag huset, hvorfra der tillige er adgang til skuret. Endvidere badeværelse med bruseniche. Gennemgangsværelse med bræddegulv og kammer med bræddegulv. Der er vindue i begge rum, som nemt kan lægges sammen til et stort.

Endvidere et anneks opført i bjælker! (brede brædder).

Her er simpelthen det man kan kalde "et rigtigt sommerhus".
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232