Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Tjørnevej 11,

9370 Hals

Fritidshus, 72 m2

Fuldskærm

ARKITEKTTEGNET FRITIDSHUS MED FANTASTISK UDSIGT

Tjørnevej 11, 9370 Hals

Nær vand og strand finder man dette smukke fritidshus, der med sin perfekte placering er oplagt til ferie, sol og sommer!

Alle kunne da tænke sig et sommerhus i Hals på vandsiden, til at nyde den idylliske sommer i. Her på Tjørnevej 11 flager vi højt og lader solens stråler udgøre vores lykke tilværelse. Ejendommen er fra de tidlige 90'ere, nærmere år 1992, og har med sin grundstørrelse på 1.333 m2 masser af mulighed for forskellige udendørsaktiviteter. Et godt omgang kongespil, stangtennis eller selvfølgelig også bare til ren afslapning. Huset rummer 72 m2 ren sjæl, som er fordelt på to lyse værelser, en stor samlet stue og spisestue i forlængelse af et lyst køkken og et skønt badeværelse. Især den store stue fremhæves af de mange store panoramavinduer og får rummet til at stå strålende frem. De lyse trægulve og vinduerne giver fornemmelsen af at træde på bløde hvide skyer. For at vende tilbage til jorden, så er huset omgivet af meget af den, men også en skøn vestvendt træterrasse, hvor man kan jage efter solens stråler med solcreme og havestol under armen. På den hævede terrassen finder vi også et hyggeligt lille anneks, som byder på smuk udsigt ud over græsplænen og resten af grunden.

I dette sommerhusområde appellerer det i den grad til en ordentlig dukkert i Aalborg bugt og til bare at dase rundt i badetøj dagen lang. I nærområdet finder i Lagunen - her er det muligt at fange fisk og nyde den i smukke omgivelser. Mon ikke også man kan fiske andet godt op i Restaurant & Cafe ved Lagunen - evt. en trøstepræmie til fiskeren og resten af selskabet. Indkøbsmuligheder kan I finde i Hou, men I har også mulighed for at tage en udflugtstur til Hals by, som også byder på spændende oplevelser! Alt i alt placerer I jer højt oppe i skyerne på Tjørnevej 11, hvor duften af hav, solcreme, græs fylder atmosfæren med en god portion sommer! Ja tak ;) g.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666