Pris

1.895.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.893kr.


Terndrup Skovbrynet 7A,

9575 Terndrup

Villa, 202 m2

Fuldskærm

Her får du et pragteksemplar af en villa med masser af plads 202 m2 + kontor.

Terndrup Skovbrynet 7A, 9575 Terndrup

Usædvanlig fin, velbygget og vel-vedligeholdt 1½ plans villa i Terndrup. Villaen er opført 1972 i en flot rustik og let spraglet gul teglsten, der sjældent ses i murværk. På taget er belægningen lige så speciel. Her ligger en flot, changerende og særpræget (det er positivt ment) teglsten. Udhæng, kanter, tagrender m.v. er flot udført i zink, hvoraf der er brugt pænt store mængder. Det fornægter sig heller ikke, idet zinken er med til at give villaen det sidste "pift" ud i at fremstå meget vedligeholdt og gedigen ikke mindst.

Lad os være helt ærlige og sige det med det samme - denne beskrivelse er ikke udtømmende og giver på ingen måde villaen den "kredit", som den fortjener, idet den SKAL opleves, beskrives og "indtages" ved selvsyn og gennem alle sanser. Med vi gør naturligvis alligevel forsøget.

Villaen INDEHOLDER: Baggang / vindfang med rustikt klinkegulv og automatisk tænd og sluk på lyset. Fordelingsgang med parketgulv. Værelse med parketgulv og tæppe ovenpå. Værelse med parketgulv, med tæppe på samt indbyggede skabe. Badeværelse med bruseniche, spabad og bidet samt adgang til sauna. Hertil flotte rustikke klinker på gulv og vægge, Travertin marmor og et elegant tidløst interiør. Rummet har en del spots i bl.a. både loft og skabe og fremtræder særdeles indbydende og i en klasse for sig, når alt er illumineret i lys. Sælger har oplyst, at det bestående badeværelse har kostet i omegnen af kr. 500.000!
Opholdsstue med parketgulv, trappe til 1. sal, indbygget pejs med indsats (brændeovns-indsats) og udgang til dejlig ugeneret og ret eksklusiv træterrasse. Stuen er halvåben til køkkenet, som ligeledes har ege-parketgulv samt bordplader i granit, hvilket kun er et par af de rigtig fine detaljer, som er i køkkenet. Forgang / entre med rustikke opvarmede klinker på gulvet. Bryggers med samme rustikke gulvklinker og indbygget skab samt vaskeplads.

På 1. sal findes: Stor og åben stue, med pejs og gulvtæppe samt loft til kip, hvilket giver rummet en hel særlig fylde, op igennem de synlige sort-malede hanebånd. Fra dette rum, udgang til stor bred træplanke-belagt terrasse / svalegang med rigtig god plads. Lille fordelingsrum med tæppe. Badeværelse med bruseniche og vinylgulv. Værelse med tæppebelagt parketgulv og udgang til smal svalegang. Påklædningsrum med masser af skabe, parketgulv og adgang til en fin og rummelig hems. Værelse med parket og udgang til den smalle svalegang.

Anneks med kontor (tidligere garage), som fremtræder i samme fine stil som selve villaen. Herudover og i samme bygning, værksted med tilhørende depotrum.

Denne villa indeholder selvsagt en række fine detaljer, herunder de flotte massive fyldningsdøre i Oregon Pine, der efter sigende ikke har een eneste knast i træet - kommer du og kigger efter?

Her hvor du kan bo idyllisk op til fredskov og med ådal som nabo - tæt på skole, idrætscenter og børnehave. Villaen ligger på en naturgrund, med egen lille skov.

Dette pragteksemplar af en villa skal opleves !
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232