Pris

998.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.465kr.


Teglgårdsvej 50,

9370 Hals

Villa, 113 m2

Fuldskærm

Nedlagt landejendom 25 km fra Aalborg

Teglgårdsvej 50, 9370 Hals

Ejendommen har en naturskøn beliggenhed lidt udenfor Ulsted. Ulsted er en aktiv landsby, som byder på indkøbscenter, folkeskole, transport muligheder, og kun 25 km til Aalborg.

Denne ældre lystejendomme blev opført i 1860, og byder på et stuehus der fremstår i original stand og klar til indflytning. Ejendommens stuehus byder blandt andet på flotte synlige loftsbjælker i stuen, to gode værelser, pænt og regulært spisekøkken med alt i hvidevare, samt et bryggers med grovkøkken.
Ejendommens førstesal står fuldstændig uberørt, og her vil der være mulighed for at indrette 2 til 3 værelser hvis dette ønskes. Alt i alt et stuehus med mange muligheder, og mulighed for at sætte et personligt præg.

Udvendig er der en tilhørende dejlig have, med masser af plads til boldspil og leg. Haven er veltilplantet og med en sydvendt terrasse, hvorfra man kan nyde de lange sommeraftener foran grillen. På den anden side af stuehuset bliver man budt velkommen af en hyggelig gårdsplads med et stort træ i midten, der samler bygninger på ejendommen.

Ejendommen byder på hele 843 kvm i udhuse, fordelt på fire bygninger. Disse udhuse fremstår også i original stand, men med masser af muligheder. Eksempelvis kan der etableres hestestalde, gildesal eller noget helt tredje. Med de tilhørende jord til ejendommen, er hestehold helt oplagt, da der nemt kan indhegnes til fold.

Der blev i 2013 installeret nyt pillefyr i stuehuset.

Sælger vil evt. være interesseret i at bytte med villa, sommerhus eller ejerlejlighed.

Synes du det lyder interessant? Så kontakt os for en uforpligtende snak.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666