Pris

998.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.496kr.


Teglgårdsvej 50,

9370 Hals

Villa, 113 m2

Fuldskærm

Nedlagt landejendom 25 km fra Aalborg

Teglgårdsvej 50, 9370 Hals

I det naturskønne Hals/Ulsted ligger denne skønne lystejendom med ca.14.000 2m. jord. Perfekt til køber med interesse for heste eller lignede. Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig natur menneske her er marker og enge så langt øjet rækker, 14.999 2m. grund at boltre sig på, og som er skabe til Heste. Absolut et af de skønneste områder i hele Nordjylland. Ulsted er en lille driftig landsby med, Indkøbscenter og offentlig transport, og med kun 25 km. Til Aalborg er beliggenheden perfekt.

Beboelsesejendommen:
Her er 113 2m. bolig opført i 1860 som fremstår helt originalt, og med den charme og de detaljer der skal være på en ældre landejendom, bl.a. kan nævnes flotte synlige loftsbjælker, pænt og regulært spisekøkken, med hvidevare. Bryggers grovkøkken, Oliefyr udgang til gårdspladsen. Pænt regulært badeværelse med bruser, håndvask, badeværelsesmøbler m.v. 2 dejlige værelser med vinduer mod helholdsvis haven og gårdspladsen. Stor dejlig lys opholdsstue med vinduer mod syd. Stor fantastisk præsentabel gårdsplade med masser af plads til parkering.
Hele førstesal står fuldstændig anvendt her kunne nemt indrettes 2 til 3 værelser. Det er i 2013 installeret et nyt pillefyr i huset, der betyder at hele huset kan opvarmes for ca.10.000 kr.

Haven:
Haven er dejlig veltilplantet og på den sydvendte terrasse kan man side og nyde de lange sommeraftener foran grillen, mens børnene spiller fodboldt på den stor flotte græsplæne…

Udhusene:
843 2m. rigtig gode udhuse fordelt på 4 bygninger med masser af muligheder, 4 hestebokse, lade, kornsiloer, grisebokse, værksted/Traktor,

Sælger vil evt. bytte med villa, sommerhus eller ejerlejlighed, så kontakt os for en uforpligtende snak.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666