Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Teglbakkevej 21,

9560 Hadsund

Villa, 123 m2

Fuldskærm

Solid og billig rødstensvilla i Skelund!

Teglbakkevej 21, 9560 Hadsund

Her kan vi tilbyde en god gedigen og solid rødstensvilla lige midt i Skelund by. Ejendommen er opført i 1943, og fremtræder vedligeholdt og velpasset med bl.a. nye gulve og general opfriskning. Villaen er i to plan, og rummer i alt 123 gode boligkvadratmeter, fordelt med 77 kvm. i stueplan og 46 kvm. på førstesalen. Desuden dejlig stor udestue. Huset fremtræder overalt lyst og venligt, og byder på gode og regulære rum - og samtidig med en dejlig rumfornemmelse, da der er højt til loftet!

Huset er beliggende på en nem og overkommelig grund på 574 kvm. Her er pæn og velpasset forhave mod gaden, og samtidig en skøn og lukket baghave, hvor man kan være fuldstændig privat. Haven er primært udlagt med græsplæne, men også en del pæne bede, ligesom der er etableret en dejlig pavillon med flisebelagt bund. Her kan man passende nyde solen og de lange skønne sommeraftener!

HER FÅR DU SOM KØBER RIGTIG MEGET HUS FOR PENGENE - BEMÆRK DEN KNIVSKARPE PRIS!!!

Villaen indeholder følgende:
STUEPLAN - Hall/entré med opgang til førstesalen. Pænt køkken med indgang til viktualierum. To gode og regulære stuer, med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Pænt badeværelse med brusebad og gulvvarme. Bryggers/baggang. Værelse. Stor udestue med direkte udgang til baghaven.

FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. Fordelingsgang. Stort soveværelse med god skabsplads. Ekstra værelse. Skunkrum.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme!!!

På udenomsarealet finder vi følgende: Garage med fin flisebelagt indkørsel. Desuden yderligere et par udhuse, der fungerer som redskabsrum/værksted.

Byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

KOM ENDELIG OG KIG - KONTAKT MÆGLERRINGEN TOM PEDERSEN PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR TIL FREMVISNING ALLE UGENS 7 DAGE!!!