Pris

1.750.000kr.

Ejerudgift pr. md.

3.166kr.


Teglbakkevej 16,

9560 Hadsund

Villa, 227 m2

Fuldskærm

Solgården - Landejendom med 10 tdl. jord

Teglbakkevej 16, 9560 Hadsund

Solgården i Skelund

Herunder BaZar Skelund - November 2011 så Bazar Skelund på Solgården dagens lys, og Bazaren er tanken om at skabe en lokal attraktion, som skulle tiltrække såvel borgere i og omkring Skelund / Veddum samt de mange turister der hver sommer invaderer Hadsund, Øster Hurup og Als.
24 stande er hver 3. lørdag i hver måned - fra kl. 10.00 til 14.00 - klar til at møde publikum, og man finder alle de fødevarer man til dagligt bruger, men også stader med spændende "ting og sager".
Sælger udtaler: "Vi må sige, at vi her ca. 7 år efter opstart, er kommet for at blive - interessen er stor og vi har et stigende antal handlene hver gang - vi kan altid bruge flere stadeholdere / kræmmere / sælgere - så "kom du bare" der er også plads til dig !"

Herunder Stald solgården
· Området er registeret til 11 heste og med godkendte inde- og ude faciliteter - der er plads til 7 heste i den gamle stald, plus at der er 2 rundbuehaller á 30 m2 på området udenfor, der hver kan rumme 4 heste.
· Der er godt 4 ha. med græs. Der er en nyopført ridehal fra 2007 / 2008 på godt 800 m2 med en rigtig ridebund i. Ridehallen bliver også anvendt til ryttere og heste der kommer udefra.
· Ridehallen kan udlejes til andre formål der kan passe ind. Det er blot din egen fantasi der sætter grænsen for anvendelsen .....

Herunder Frugtlager
· Frugtlageret på 600 m2 er udlejet, Hertil er der 180 m2 tilbygning mod syd, som anvendes til maskiner, halm og heste m.m.

Herunder Frugtplantager
· Der er ca. 1 ha. gamle æbletræer på Solgården. Træerne er plantet i 1947 ...

Herunder Stuehuset på Solgården
· Stuehuset er på ca. 250 m2 i 2 plan - og med 2 badeværelser og toiletter. På 1. salen er der hele 5 værelser og bad og toilet.
· Der er en stor trappeopgang og en baggang der fører ind i et spisekøkken, der lagt nyt gulv i de 2 stuer - heraf er den ene en spisestue, huset har et kontor i stueplanet + et pulter-/depotrum.
Økonomi: - Der er en samlet omsætning / indtægt på ca. 120.000,- og der kan laves mange flere aktiviteter for den rigtig ejer, der har tiden, lysten og ideerne.
Alt er udlejet p.t. Husene trænger til en kærlig hånd, så en håndværker kunne være på sin plads!

Der kan tilkøbes yderligere 12,5 ha, som ligger lige op af matriklen og med direkte adgang til stianlæg, som giver offentlig adgang til Korup Ådal - og stien er tinglyst.~
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232