Pris

3.625.000kr.

Ejerudgift pr. md.

3.776kr.


Svendsagervej 61,

5240 Odense NØ

Villa, 358 m2

Fuldskærm

Svendsagervej 61, 5240 Odense NØ

LANDEJENDOM TIL DEN STORE ELLER FLERE FAMILIER
Grønne marker og åbne vidder møder jer, når I kører gennem det smukke landskab omrking Svendsagervej. Her ånder alt fred og ro, og I glemmer næsten, at Odense C kun ligger 10 - 20 minutter i bil herfra og lokker med kultur, historie, byliv og alt det, der forsøder dagligdagen. Samtidig har børnene mindre end ti minutters cykeltur til den nærmeste skole, ligesom at der er handlemuligheder indenfor 800 meter. Den perfekte kombination af byliv og naturskøn idyl.

Landejendommen fordeler sig over 365 m2 og dateres tilbage til 1928 - et sjælfuldt byggeri med masser af charme. På den ca. 8.000 m2 store grund suppleres huset af nogle gode udbygninger, der nemt kan omdannes til stalde, hvis I drømmer om dyrehold, et suverænt værksted til manden i huset eller et lækkert hobbyrum til det kreative familiemedlem - ja, mon ikke, at I faktisk kan få plads til det hele?

Selve stuehuset fordeler sig over to plan, som er skræddersyet til familien eller til flere generationer, der ønsker at bo under samme tag. Fordelt på to plan findes nemlig tre køkkener og tre badeværelser. Foruden badeværelse og køkken, så indeholder den ene afdeling i stueplan et værelse og en stor stue - oplagt til parret eller enkeltpersonen. Imens huser den anden afdeling et dejligt alrum med udestue, to værelser og en stor stue, som er mere oplagt til den lille familie. Bevæger vi os op på 1. salen, så er denne afdeling, foruden køkken og bad, udstyret med tre store soveværelser, hvoraf et har udgang til en pragtfuld altan, samt en dejlig stue, der ligger i åben forbindelse til køkkenet og tilsammen skaber rammerne for den større familie. Et hus som dette har så mange muligheder - også hvis I bare er en enkelt familie, der ønsker om et dejligt hjem, så kan planløsningen nemt tilpasses efter jeres behov.

Her kan I skabe drømmehjemmet. Kontakt os for en fremvisning og oplev ejendommens potentiale med egne øjne.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Karen Friis

Ejendomsmægler

kf@66132613.dk

66132613