Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Svanevej 16,

9550 Mariager

Andelsbolig, 75 m2

Fuldskærm

Pæn og velholdt andelsbolig på Svanevej!

Svanevej 16, 9550 Mariager

Pænt andels-/dobbelthus i et plan, beliggende på Svanevej i Assens. Huset er opført 1993 i røde teglsten, med solide cementsten på taget og termovinduer i trærammer.

Med råderetten over huset, følger tillige en dejlig stor lukket have, med dejlige frugttræer og plads til urtehave eller lignende.

Andelshuset INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Soveværelse med indbygget skab og gulvtæppe. God lys opholdsstue med parketgulv og udgang til den flisebelagte terrasse og haven. I forlængelse af stuen er der spiseplads i åben forbindelse til køkken. Værelse med parketgulv. Bryggers / baggang med klinkegulv.

Endvidere en fritliggende vinkelbygning i træ, som indeholder: Carport og værksted-/skur.

EN HYGGELIG ANDELSBOLIG – HER FÅR DU MEGET FOR PENGENE!


I Assens har man meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN SÆRDELES FIN OG VELBELIGGENDE ANDELSBOLIG, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232