Pris

525.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.800kr.


Sulstedparken 9,

9381 Sulsted

Andelsbolig, 79 m2

Fuldskærm

Flot istandsat rækkehus

Sulstedparken 9, 9381 Sulsted

Super lækkert andelsrækkehus i Sulsted

Ønsker du at bo i ét super lækkert rækkehus i Sulsted med unik beliggenhed nær motorvej E39 og kun 20 min kørsel til Aalborg C. Daglig Brugsen er kun få hundrede meter væk, og indkøbsmulighederne er derfor særdeles gode. I Sulsted er der både skole og daginstitutioner. Lyder dette som noget for dig?
så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Rækkehuset er beliggende i andelsboligforeningen Sulstedparken, som består af et grønt område, med rigtig gode parkeringsforhold for både dig og dine gæster.
Fra Sulsted har du både via motorvejen eller med bus nem og hurtig adgang til bl.a. Aalborg eller Brønderslev.

Ejendommen:

Andelsrækkehuset er beliggende i en sund andelsboligforening, med god økonomi, som er stiftet i 1988, hvoraf rækkehusene også blev opført. Andelsrækkehuset har præsentable adgangsforhold, dejlige fællesarealer lige udenfor døren bl.a. store praktiske parkerings forehold. Ligesom der er isat nye vinduer og døre, der er støj og energi mærket samt nye lysninger. Rækkehuset opvarmes via billig fjernvarme.

Indeholder:

Andelsrækkehuset er fordelt over 2 plan.

Stueetagen indeholder:

Åben og lys entré med plads til opbevaring, bl.a. er pladsen under trappen til 1. salen fuldt udnyttet, da denne er blevet lavet om til aflukket skabsplads. Rækkehuset har et super flot, moderne og tidsløst Kvik køkken som kun er 3 år gammelt. Desuden er alle hårde hvidevarer af serien Studioline fra Siemens, som er kvalitets hårde hvidevarer. Pladsen i køkkenet er godt udnyttet, således man får mest muligt skabsplads. Desuden består stueetegaen af en god lys rummelig opholdsstue, hvor det er muligt at indrette sig både med stort spisebordsarrangement og stort sofaarrangement. Fra den flotte stue er der udgang til haven, som er fuldt anlagt med fliser og derfor nem at vedligeholde.

1. sal indeholder:

To gode værelser i en særdeles fornuftig størrelse. Moderne badeværelse i lyse materialer og med separat bruseniche.Hele andelsrækkehuset fremstår fuldt istandsat og fuldstændig indflytningsklart.

Så søger du et totalt istandsat, lyst og flot rækkehus – så har vi drømmeboligen til dig her!


Fremvisning:

Ring på telefon.: 98 13 266 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666