Pris

444.009kr.

Ejerudgift pr. md.

1.810kr.


Sulstedparken 10,

9381 Sulsted

Andelsbolig, 76 m2

Fuldskærm

Superlækker Rækkehus.

Sulstedparken 10, 9381 Sulsted

Ønsker du at bo i ét super lækkert rækkehus i Sulsted med unik beliggenhed nær Sulsted C med rigtig gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub. Kan du nikke genkendende til dette, så har vi drømmeboligen lige her.

Området:
Beliggenheden er nærmest perfekt hvis man er et rigtigt landsbymenneske, her kan turen til købmanden foregå på en cykel og indkøbscenter ligger kun få minutter væk. Og med kun 25 min. til Aalborg.

Ejendommen:
Rækkehuset er beliggende i en velrenommeret ejendom opført i 1988 med præsentable adgangsforhold, dejlige fællesarealer uden for døren bl.a. store praktiske parkerings forehold. Ligesom der er isat nye vinduer og døre, der er støj og energi mærket samt nye lysninger. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, God sund Andesboligforening med en sund økonomi.

Indeholder:
Indeholder.: To fantastiske terrasser den ene er overdækket og helt unik. Den anden vender mod Øst og er i forbindelse indgangen og forhaven. Stor dejlig lys Fordelingsentre med flot klinkegulv. Super lækkert køkken med alt i hvidevarer, flotte elementer (Skal ses). Stor super skøn opholdsstue med flotte hvide lofter og lyse parketgulve udgang til stor dejlig lukket have mod vest, fællesantenne m.v.
1 Sal.: Med to stor flotte værelser begge med faste skabe, lyse parketgulve m.v. Stort dejligt badeværelse med bruseniche, spejle, badeværelsesmøbler m.v.

Alt i alt et rigtigt lækkert rækkehus der bør opleves, så ring i dag for en fremvisning på telefon 9813 2666

Fremvisning:
Ring på telefon.: 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån