Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Strandparken 61,

9560 Hadsund

Fritidshus, 57 m2

Fuldskærm

Særdeles fint og meget velpasset sommerhus i Helberskov!

Strandparken 61, 9560 Hadsund

Lige udenfor Helberskov by finder vi det dejlige og eftertragtede sommerhusområde Strandparken!

Søger du samtidig et sommerhus med hygge, sjæl og originalitet - og ikke mindst KVALITET! – ja, så behøver du såmænd ikke kigge længere end lige her!

Der er tale om et skønt og meget velpasset sommerhus, fredeligt og dejligt beliggende på en stille lukket stikvej. Sommerhuset er opført i 1970, tilbygget og renoveret i 1985, og ellers nænsomt passet og vedligeholdt løbende over årene, bl.a. er hele huset i 2008 udstyret med nye døre/vinduer! Huset rummer i alt 74 m2 incl. en fantastisk udestue, som bare giver huset en fantastisk ekstra dimension! Sommerhuset er malet i en flot lys grøn farve, som danner en super fin kontrast til de hvide vinduer/døre og inddækninger! Indenfor fremtræder alt lyst og venligt - dels grundet et godt lysindfald fra de store vinduespartier og dels som følge af, at der overalt er valgt dejlige lyse farver!

Kort sagt er dette sommerhus meget velpasset både ude og inde, og dét i en grad, som vi sjældent ser!!!

Sommerhuset er beliggende tilbagetrukket på en dejlig stor lukket grund på 1190 m2 - med et minimum af græsplæne og ellers med harmonisk omkransende naturgrund med store træer! Så her er de optimale rammer for at skabe fred, ro og privathed! Haven rummer både gode hyggekroge og hele tre skønne terrasser – de forskellige terrasser giver muligheden for altid at kunne finde læ og nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen!

Sommerhuset er indrettet som følger:
Indgangen til sommerhuset er via den vestvendte terrasse og fører direkte ind i husets hyggelige stue. Lige frem finder vi fint lyst nyere HTH-køkken i højglans. Køkkenet er i åben forbindelse med husets dejlige store stue, som rummer både god spise- og opholdsafdeling. I stuen finder vi bl.a. helt ny (UBRUGT!) brændeovn, ligesom der fra stuen er udgang til husets fantastisk dejlige lyse udestue med flot plankegulv. Desuden pænt badeværelse med brusekabine, stort soveværelse samt mindre værelse. I flere rum gemmer der sig originale plankegulve under tæpperne!

Udenfor finder vi et særdeles fint, lyst og venligt gæstehus/anneks, som giver sommerhuset muligheden for 2 ekstra sovepladser! Tillige to gode og regulære redskabsrum, så her er fin plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

HER FÅR DU KORT SAGT RIGTIG MEGET SOMMERHUS FOR PENGENE – BEMÆRK PRISEN!!!...

SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området i og omkring Helberskov er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Strandparken er der desuden kun ganske få km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter, er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232