Pris

1.145.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.354kr.


Strandparken 54,

9560 Hadsund

Fritidshus, 89 m2

Fuldskærm

Charmerende kvalitetssommerhus i Helberskov!

Strandparken 54, 9560 Hadsund

Lige udenfor Helberskov by finder vi det dejlige og eftertragtede sommerhusområde Strandparken!

Her er der tale om et skønt og velpasset sommerhus, i dejlige og fredelige omgivelser. Sommerhuset er opført i 2005, og er virkelig blevet passet og vedligeholdt igennem årene. Huset rummer i alt HELE 89 kvadratmeter, med bl.a. 3 værelser, stort badeværelse og tillige ekstra toilet. Dertil to dejlige terrasser, hvoraf de 16 kvadratmeter er overdækket.

Velkommen indenfor, her kommer du ind i husets entré/fordelingsgang. Herfra er der adgang til 3 gode og regulære værelser, samt et stort badeværelse og et gæstetoilet. Badeværelset er med bruseniché og spabad og i flotte lyse elementer. Her findes der gulvvarme, hvilket også gælder i gangen og på det ekstra toilet. Værelserne er alle af god størrelse med plads til dobbeltseng eller køjeseng, alt efter hvor mange sovepladser man har behov for! Videre ind i husets hjerterum er vi nu i det store køkken/alrum, hvor der er et fantastisk godt lysindfald. Køkkenet er i fine lyse elementer samt god bordplads. Fra køkkenet har man mulighed for at holde øje med, hvad resten af familien laver. Om de så sidder i sofaen, er ude i haven eller sidder på den overdækkede terrasse. Køkken-alrummet er i vinkel og har desuden en god sofagruppe samt en fin spiseplads. Fra køkken-alrummet er der udgang til de 2 gode solvendte terrasser, henholdsvis en vestvendt og en sydvendt. Huset opvarmes med elvarme, varmepumpe samt brændeovn.

Selve grunden byder på 1.180 kvadratmeter, som primært er udlagt til græs, så det kræver minimalt arbejde for at vedligeholde haven. Grunden er pænt omkranset af træer og buske. Man har derfor ro og privatliv, når man befinder sig i haven, ligesom der er god plads til hygge og leg!

På grunden findes der desuden et 9 kvadratmeter stort udhus, som kan anvendes til f.eks. brændeskur, redskabsskur osv.

Alt i alt er dette et hus, der virkelig skal ses - der er desuden tale om et sommerhus med stort udlejningspotentiale, fx mere end kr. 50.000,- her i 2020!

Området i og omkring Helberskov er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Strandparken er der desuden kun ganske få km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter, er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup!

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711