Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Strandparken 54,

9560 Hadsund

Fritidshus, 89 m2

Fuldskærm

Charmerende kvalitetssommerhus i Helberskov!

Strandparken 54, 9560 Hadsund

Lige udenfor Helberskov by finder vi det dejlige og eftertragtede sommerhusområde Strandparken!

Her er der tale om et skønt og velpasset sommerhus, i dejlige og fredelige omgivelser. Sommerhuset er opført i 2005, og er virkelig blevet passet og vedligeholdt igennem årene. Huset rummer i alt HELE 89 kvadratmeter, med bl.a. 3 værelser, stort badeværelse og tillige ekstra toilet. Dertil to dejlige terrasser, hvoraf de 16 kvadratmeter er overdækket.

Velkommen indenfor, her kommer du ind i husets entré/fordelingsgang. Herfra er der adgang til 3 gode og regulære værelser, samt et stort badeværelse og et gæstetoilet. Badeværelset er med bruseniché og spabad og i flotte lyse elementer. Her findes der gulvvarme, hvilket også gælder i gangen og på det ekstra toilet. Værelserne er alle af god størrelse med plads til dobbeltseng eller køjeseng, alt efter hvor mange sovepladser man har behov for! Videre ind i husets hjerterum er vi nu i det store køkken/alrum, hvor der er et fantastisk godt lysindfald. Køkkenet er i fine lyse elementer samt god bordplads. Fra køkkenet har man mulighed for at holde øje med, hvad resten af familien laver. Om de så sidder i sofaen, er ude i haven eller sidder på den overdækkede terrasse. Køkken-alrummet er i vinkel og har desuden en god sofagruppe samt en fin spiseplads. Fra køkken-alrummet er der udgang til de 2 gode solvendte terrasser, henholdsvis en vestvendt og en sydvendt. Huset opvarmes med elvarme, varmepumpe samt brændeovn.

Selve grunden byder på 1.180 kvadratmeter, som primært er udlagt til græs, så det kræver minimalt arbejde for at vedligeholde haven. Grunden er pænt omkranset af træer og buske. Man har derfor ro og privatliv, når man befinder sig i haven, ligesom der er god plads til hygge og leg!

På grunden findes der desuden et 9 kvadratmeter stort udhus, som kan anvendes til f.eks. brændeskur, redskabsskur osv.

Alt i alt er dette et hus, der virkelig skal ses - der er desuden tale om et sommerhus med stort udlejningspotentiale, fx mere end kr. 50.000,- her i 2020!

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!!!