Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Strandlund 24,

9560 Hadsund

Fritidshus, 89 m2

Fuldskærm

Kvalitetssommerhus i Helberskov!

Strandlund 24, 9560 Hadsund

I mellem Als og Helberskov finder vi det dejlige lille lukkede sommerhusområde på Strandlund!

Her kan vi præsentere dette fine og gennemførte kvalitetssommerhus, oprindeligt fra 1988 - huset er flot gennemrenoveret over de senere år, senest med helt nye indvendige døre, og det præsenterer sig bl.a. meget lyst og venligt og samtidig i de fineste kontrastfarver overalt - så helhedsindtrykket er knivskarpt både ude og inde!

Et helt ideelt sommerhus til brug for både familien selv og evt. som et investeringsobjekt - fx har huset i 2019 udlejet for ca. kr. 40.000 via Dansommer!

Sommerhuset byder på 89 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig - med bl.a. 3 værelser og stort nyere badeværelse med både spabad og sauna!

Huset er beliggende på en dejlig grund på 1.261 kvm. Haven er primært anlagt med græsplæne med god plads til aktiviteter for hele familien - for børnene bl.a. gyngestativ, ligesom haven byder på en fantastisk stor solvendt træterrasse, som elegant følger huset rundt mod både syd og vest og med dør til/fra både køkken/alrum og stue. Grunden er tillige pænt omkranset af hæk, buske og træer.

Kun ca. 300 meter til vandet!

Sommerhuset INDEHOLDER: Entré via lille vindfang og direkte til fordelingsgang. Hyggeligt lyst køkken i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og karakteriseret ved fantastisk dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Stort nyere lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniché samt både spabad og sauna, samt desuden god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. 3 fine og regulære værelser i rigtig god størrelse. Der er klinkegulve i hele huset med undtagelse af værelserne, hvor gulvene er belagt med tæpper. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden både varmepumpe og brændeovn! Der er indlagt fibernet i huset!

Desuden carport m/redskabsrum - så her er pladsen til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv. I redskabsrummet har der tidligere været både sauna og brusebad, så kun fantasien sætter grænsen for den fremtidige anvendelse?

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området i og omkring Helberskov er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her på Strandlund er der desuden kun ca. 3 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232