Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Stranden 27,

9560 Hadsund

Ejerlejlighed, 66 m2

Fuldskærm

Hyggelig og central feriebolig midt i Øster Hurup By!

Stranden 27, 9560 Hadsund

Dejlig nem og særdeles velbeliggende fritidsbolig, i klyngehusbebyggelse, direkte til byens fineste badestrand, via fællesarealet foran. Stedet er meget populært, specielt om sommeren, hvor der bades, solbades og slappes af, til den helt store guldmedalje.

Der er kort afstand til alt, hvad man har brug for, herunder indkøb, forlystelser, servicestationer, stranden og restauranter samt iscafeer. I nærværende klynge findes ialt 75 enheder, med gratis adgang til bl.a. vandland, for dem som deltager i stedets udlejning.
Huset er opført i 1½ plan, med træbeklædte ydermure, termovinduer og listetækket tagpaptag.

Velkommen indenfor i denne lækre feriebolig med skøn beliggenhed og nem adgang til havet !

INDEHOLDER: Entre / fordelingsgang med adgang til badeværelse med klinkegulv og trappe til 1. sal. Der er indbygget åben garderobeniche. Herefter køkken / alrum med klinkegulv og stort set alle fornødenheder. Stuen, i forlængelse af køkkenet indeholder en god spiseplads samt sofa- // TV- afdeling. Herfra direkte adgang til egen terrasse med havudsigt. Man kan selvfølgelig se havet fra stuen tillige.

På 1. sal finder man repoet / fordelingsgang med plankegulv og plads til en sovesofa samt 2 rummelige soveværelser med lofter til kip, skabe, plankegulve og 2 sovepladser i hver. I det ene en dobbeltseng og i det andet 2 enkelt senge.

Udenfor er der tænkt plads og samvær gennem store grønne arealer med legepladser samt bordarrangementer til fælles hygge.

Der er godt med parkeringsmuligheder tæt på boligen gennem tilhørende p-pladser. Der går flisebelagte gangstier til alle boliger, hvorfor man slipper helt for trafikstøj. Indkøbsmuligheder i gå-afstand og tæt på Feriecenter Øster Hurup.

Et virkelig pænt og velpasset sted, hvor der er styr på tingene. Alt foregår i foreningsregi, så man som medlem er sikret, at der til enhver tid er orden i tingene og folk til at passe stedet, når man ikke selv er der. Ejerforeningen har en stor formue samt en vedligeholdelsesfond, ligeledes velpolstret, der tager sig af den fælles udvendige vedligeholdelse.

Fællesudgifter til foreningen nedsættes næste år (2022) til 10.000,- årligt!

Ferieboligen er p.t. udlejet via Dancenter med en lejeindtægt til ejer på lige under. kr. 65.000,- for år 2020

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.