Pris

875.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.267kr.


Storemosevej 6,

9510 Arden

Villa, 165 m2

Fuldskærm

Idyllisk ejendom KUN 7 km. fra Arden!

Storemosevej 6, 9510 Arden

Velkommen til Storemosevej 6 i Brøndbjerg. Her får man et nedlagt landbrug placeret i naturlige omgivelser, som ikke findes meget skønnere. Grunden består af 4.535m2 som ligger lige ned til Villestrup Å. Villestrup Å løber i enden af haven. Her er mulighed for at fiske, sejle ned langs åen i en badering, eller nyde morgenkaffen på bænken nede ved åen, mens man nyder lyden af rislende vand i åen. Her får du altså virkelig en god beliggenhed i naturskønne omgivelser. Grunden er omkrandset af træer og her er man i helt fredelige omgivelser - her bliver man ikke generet af trafik støj.

Huset byder på 165 kvadratmeter bolig, hvoraf der er en renoveret del og en uberørt del. Den renoverede del består af en stor lys stue i vinkel, med fantastisk lysindfald og udsigt ned langs haven og ned mod åen. Fra stuen er der udgang til en sydøst vendt terrasse, hvor der er en lille overdækning. Her er der god mulighed for, at invitere familien eller venner på besøg til en grill aften. Den renoverede del består yderligere af 2 gode værelser, der er adskilt af en let væg. Så hvis det ønskes, kan disse lægges sammen. Desuden er der også en fin lys entré, som også kan bruges som kontor. I den renoverede del er der lagt gulvvarme ind og yderligere isoleret. Resten af stuehuset byder på et stort køkken med spiseplads. Her er der god mulighed, for at lave et køkken-alrum, eller flytte køkkenet, så man har udsigt ned til Villestrup Å. Lyst badeværelse med badekar, som nemt kan gøres større samt et soveværelse. Førstesalen står ubenyttet hen, men her er mulighed for at etablere 140 kvadratmeter ekstra beboelse. Her er altså mange muligheder, om så du ønsker flere værelser, en tv-stue med udsigt til naturskønne omgivelser eller noget helt tredje. Der er altså ingen begrænsninger for, hvad du kan lave i tagrummet.

Udbygninger er der nok af, da der er 2 udbygninger på i alt 650 kvadratmeter. Her er der også mange anvendelsesmuligheder for den rette. Om man vil lave værksted, heste bokse, gildesal eller noget helt andet er helt op til dig. Her kan du lave stort set alt, hvad hjertet begærer. I det ene udhus står fyret desuden, som er af nyere dato. I dette udhus finder du endvidere et hobbyrum, hvor sælger bl.a. har en pool-bord stående.

Der er desuden indført fiber på ejendommen.

Af forbedringer på ejendommen kan nævnes: Sælger lavet nyt fyr og lagt nyt tag på. Ligeledes har sælger lavet ny vand boring i 2005 ned til 75 meters dybde. Du får altså ikke meget bedre vand end dette og så er det endda billigt. En vandprøve herpå, kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Der er desuden gode transportmuligheder fra Brøndbjerg. Skolebussen til både Arden og Solhverv privatskole kører igennem Brøndbjerg. Og vil man gerne til Hadsund, så kører bussen for enden af vejen.

I Arden finder man alle de faciliteter, som skal bruges i hverdagen, som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og diverse idræts faciliteter imens Rold Skov blot ligger i udkanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus og tog station. Desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Simon Svendsen

Trainée

simon@tom-pedersen.dk

52381250